Šíp.deník.cz

S čarodějnicí z Arabely se život nemazlil: SEBEVRAŽDA, AUTONEHODA, KLINICKÁ SMRT

V televizi působila herečka Jana Andresíková, známá jako čarodějnice z Arabely, tak nad věcí, že jí nemůže nic rozhodit a celý život má na háku. Jenže její bytí nepřipomíná komediální seriál, ale pořádné drama. Tato žena si snad prošla vším zlým, co si jen dokážete představit. A do toho jí čekají opravdu hodně smutné svátky!

1 / 25
Osud byl k herečce velmi krutý.

Osud byl k herečce velmi krutý.Zdroj: Facebook.com

V pohádce nic neřešila, v reálném životě jí život zasazuje jednu facku za druhou.

Jako kolegyni Rumburaka si ji pamatuje každé malé dítě.Zdroj: Archiv ČT

Herečka Jana Andresíková na všechny vždycky působila tak sebejistým dojmem, že ji prostě nemůže nic rozhodit. Má celý život pod kontrolou a nic ji nemůže rozhodit. Jenže pod tou drsnou maskou se skrývá citlivá duše, která jen touží po lásce a po porozumění.

Nechápe, proč ji rodina tolik zavrhla.

Jana AndresíkováZdroj: Šíp

 V kariéře se herečce dost dařilo, a možná proto to vlastně začalo skřípat i v soukromém životě. Většinou se říká, když vám to jde v práci, tak tím se ale pokazí pole milostné, Prostě přímá úměra, která člověka hodně zabolí.

Prošla si naprostým peklem.

Jana AndresíkováZdroj: Šíp

Ale nikdo si snad nemůže na těžký osud stěžovat tak jako čarodějnice z Arabely. S tou se život vážně nemazlil a připravil ji jednu krutou ránu za druhou. Tu poslední prožívá zrovna v těchto dnech, kdy musí zkousnout zradu od své milované dcery.

Prodala kvůli ní svůj barák, aby se přestěhovala blíže k ní. Úplně zbytečně.

Herečka Jana Andresíková teď musí řešit nejen komplikace s opravou domu, ale navíc i operaci náhradního ramenního kloubu.Zdroj: Šíp/Roman Kraus

Především kvůli ní Jana prodala svůj dům u Davle a začala stavět nový u Mělníka, aby to měla k rodině blíž. Namluvili jí totiž, že když bude poblíž, tak se o ni budou moci konečně starat a nebude na všechno sama.

Ale to stěhování byl opravdu krok vedle. Teď je i bez přátel.

Herečka Jana Andresíková se proslavila rolí čarodějnice společně s Rumburakem v seriálu Arabela.Zdroj: Archiv

Bohužel to ale nedopadlo moc růžově. Dcera svou mámu navštěvuje velmi sporadicky a ta se cítí osamělá jako kůl v plotě. Odstěhovala se daleko od svých přátel, kteří ji navštěvovali a udržovali při životě. Ale vlastní dcera, se zdá, na ní kašle.

A to matku musí u srdce pořádně zabolet.

Kamarádi ji drží nad vodou.Zdroj: Profimedia.cz

„Ta samota je ubíjející a strašná. Nikdy jsem si nemyslela, že ve stáří takhle budu. A to mám velkou rodinu,“ prozradila smutně herečka časopisu Sedmička, která se proslavila především rolí čarodějnice v pohádkovém seriálu Arabela.

Není na tom zdravotně moc dobře.

Není na tom zrovna nejlépe.Zdroj: Profimedia.cz

Má jedinou dceru Michaelu a k tomu pět vnoučat. „Vnuci mi dělají radost, zvlášť ti dva, s těmi se vídám nejvíce. Ale to víte, každý toho má dneska moc, tak se s rodinou tolik nevídáme,“ snaží se své blízké obhajovat, ale je jí těžko u srdce.

Radši by se ponořila opět do práce, ale role pro ni prostě nejsou.

S Jiřím Lábusem jsou kamarádi i v soukromí.Zdroj: Facebook.com

Jen by chtěla alespoň ty svátky prožít v kruhu rodinném, ale zdá se, že její přání bohužel nebude vyslyšeno, i když její dcera bydlí jen dvě ulice od jejího domu. Snaží se na to nemyslet, ale zrada té nejbližší musí být více než ubíjející, spíše až drásavá.

Ona se snaží smát, ale v srdci má obrovskou bolest.

Jana AndresíkováZdroj: Šíp

Zvlášť když si herečka za svůj život prošla opravdovým peklem. Zažila několik autonehod, které naštěstí přežila, ale hrůzné vzpomínky to v ní zanechalo.  Dokonce po jedné jí hrozilo, že nebude chodit, ale svou vůli se z toho dostala.

Dokázala, že i ze dna se dá odrazit.

Uměla jako jedna z mála opravdu bravurně zahrát čarodějnice.Zdroj: Profimedia.cz

Ale asi největší šrámy kromě zavržení od vlastní dcery v ní zanechalo to, že jí trýznil manžel. Roky zažívala domácí násilí, ze kterého nemohla utéct. Nakonec jí „zachránila“ jeho sebevražda. I když to může znít morbidně, jeho odchod ze světa zachránil život jeho manželce.

Kdyby on nespáchal sebevraždu, tak Jana by se o odchod ze světa určitě pokusila.

Takový smutný život si nezasloužila.Zdroj: Facebook.com

Ta pomýšlela také na sebevraždu, dokonce prožila i klinickou smrt, která jí upoutala na lůžko. Teď je sice pohyblivá, ale už nemá moc vůli žít kvůli trýznivé samotě. Pomohla by jí práce, ale ta se bohužel nehrne. Zachrání alespoň přátelé z branže sympatickou Janu?

Jestli chcete vědět, jak si žijí jiné celebrity, tak se podívejte na toto video:

Zdroj: šíp
Sdílej článek:

Doporučené články

Partnerské horoskopy

Přehled partnerských vztahů