Šíp.deník.cz

TAJNÉ SVATEBNÍ PLÁNY: Lucie Šafářová kuje pikle s maminkou Plekance!

Stahují se nad láskou mračna?
Stahují se nad láskou mračna?
Zdroj: Profimedia.cz
Sdílej článek:

Ještě není Tomáš Plekanec rozvedený a už by se měl hnát znovu do chomoutu. Teda zatím prý podle plánů jeho maminky a milenky Lucie Šafářové, která se už vidí jako paní Plekancová!

Milenecký trojúhelník Šafářová – Plekanec  - Vondráčková měl být jedním z hlavních důvodů, proč nakonec zpěvačka s hokejistou stanula před rozvodovým soudem. Zatím nejsou ještě ani rozvedeni a už by tenistka měla pomýšlet na vdavky.

O Lucii Šafářové je známo, že jde do všeho po hlavě a to především, co se lásky týče. Od té doby, co se zamilovala do hvězdného hokejisty, nemá prý myslet na nic jiného než na to, až se stane paní Plekancovou. Co se děje kolem jejího partnera, ji mělo utvrdit v tom, že chce jejich vztah radši stvrdit.

Maminka s partnerkou jako dvě kámošky

Maminka Tomáše Plekance si skvěle rozumí s jeho milenkou.Zdroj: Profimedia.cz

A ve svatebních plánech měla získat silného spojence – Tomášovu maminku, se kterou si skvěle sedla a vrkají spolu jako dvě nejlepší kamarádky. Ta by chtěla, aby se z Lucky Šafářové stala snacha, protože tu předešlou poslední dobou nemůže ani vystát.

Paní Plekancová by ráda viděla svého syna opět šťastného, bez starostí kolem rozvodu. Největší vrásky mu dělá to, že mu Vondráčková překazila plány a nechce se se syny vrátit zpět do Česka, jak se měli domluvit.

Kují pikle, jak dostat Tomáše do chomoutu?

Maminka Tomáše Plekance si skvěle rozumí s jeho milenkou.Zdroj: Profimedia.cz

Ale vedle Šafářové má na všechny trable zapomínat, jako by v ní našel spřízněnou duši. A toho si všimla i jeho milovaná maminka, která má po smrti manžela k synovi ještě blíže. Dělá mu vrbu, stará se, aby nestrádal a nerada by, aby se opět spálil.

Ale s tenistkou si hned padla do oka, chodí spolu na hokej Tomášovi fandit, neustále tam štěbetají jako rozesmáté puberťačky, které probírají všechna témata od oblečení po lásku. Je vidět, že si „holky“ opravdu sedly a mají si co říct.

Ještě není rozvedený a už se bude ženit?

Chodil herec opravdu za milostnými hrátky do bytu Plekance?Zdroj: Profimedia.cz

To samé se nedalo říct o Lucce Vondráčkové, která měla paní Plekancové ležet v žaludku. Ale Lucka Šafářová je z jiného těsta. Ta se bez mrknutí oka pro Tomáše obětuje, vzdala se kariéry a chce mu věrně stát po boku.

To se samozřejmě líbí nejen hokejistovi, ale i jeho mámě, která by byla ráda, kdyby byly „děti“ svoji. Proto se stala spojenkyní v tajných plánech na svatbu. Sice Tomáš není ještě ani rozvedený, ale Lucka s maminkou kují pikle, jak naplánovat sňatek.

Tomáš asi na ženění nemá zrovna pomyšlení

Stále ještě manželé si nemohou přijít na jméno.Zdroj: Profimedia.cz

Jenže se toho jen tak nedočkají.  Soud s rozvodem se táhne především kvůli majetkovému vyrovnání. Vondráčkové chce Plekance doslova oškubat a ten si to nechce nechat líbit. Takže Šafářová si bude muset počkat. A hlavně, bude se chtít vůbec Tomáš ještě ženit?

Když se ženy dají dohromady, dostanou před oltář i zatvrzelého starého mládence.

Maminka Tomáše Plekance si skvěle rozumí s jeho milenkou.Zdroj: Profimedia.cz

Chcete se dozvědět více ze života slavných? Pusťte si toto video:

Zdroj: Šíp
Nesmí vám uniknout
Nesmí vám uniknout
Sdílej článek:

Doporučené články

Partnerské horoskopy

Přehled partnerských vztahů