Šíp.deník.cz

Scullyová z Akt X: Na škole znala jen sex a alkohol!

Herečka Gillian Anderson
Herečka Gillian Anderson
Zdroj: Profimedia.cz
Sdílej článek:

Gillian Anderson nebyla vždy jenom zamračená agentka Scullyová. Na střední škole byla promiskuitní rebel, co nakonec skončil na policii!

Herečka Gillian Anderson byla na střední škole úplně jiná, než dnes. Sama přiznala, že v pubertě byla problémová – žárlila totiž na své mladší sourozence, když si rodiče pořídili v jejích třinácti letech další děti. Začala si barvit vlasy na červeno, pořídila si do nosu piercing, pila alkohol a chodila s muži o deset let staršími, než byli její rodiče!

„Byla jsem promiskuitní, pořád v hospodě a mám opravdu štěstí, že se mi z tohohle stylu života podařilo dostat,“ řekla magazínu Readers Digest.

Čtyřiačtyřicetiletá herečka byla v té době mezi spolužáky známa jako ta, co ‚roste pro basu‘. A to byla vlastně pravda, protože Gillian, známou spíše jako věčně zamračenou agentku Danu Scullyovou, policie zatkla v noc její promoce! „Pokoušela jsem se tehdy zalepit zámky u vstupní brány do školy,“ vysvětlila, co opletačky s policisty způsobilo. „Myslím, že to bylo poprvé, co se tam něco takového stalo,“ dodala.

Až po škole vrhla svou energii do herectví, což se jí vyplatilo v jejích čtyřiadvaceti, kdy získala roli v seriálu Akta X. Dnes je podruhé vdaná a má tři děti.

Sdílej článek:

Doporučené články

Partnerské horoskopy

Přehled partnerských vztahů