Šíp.deník.cz

Místo PŘÁTELSTVÍ Seleny Gomez a Demi Lovato válka! Může za to Justin Bieber?

Selena Gomez a Demi Lovato
Selena Gomez a Demi Lovato
Zdroj: winto
Sdílej článek:

Selena Gomez a Demi Lovato byly jako sestry. Seznámily se u Disneyho, obě hrály v seriálech a filmech, jen aby se staly nejlepšími kamarádkami. Všechny dívčí trable řešily společně, a když bylo nejhůř, mohly se jedna o druhou opřít. Ideální přátelství dvou velkých hvězd se ovšem rozpadlo a nikdo neví proč. Může za to stranění Demi Lovato ve věci Justina Biebera?

Demi Lovato a Selena Gomez patří bezesporu k hudebním hvězdám dnešní doby. Obě jsou zbožňované mladými fanynky, ke zpěvačkám vzhlíží jako k modlám větším než jsou Bůh a Buddha dohromady. Obě si získaly pozornost tím, že o svých problémech dokážou mluvit. Demi Lovato nemá strach promluvit o svých útrapách, o boji se šikanou, zápasem s bulimií, depresí nebo sebepoškozováním. Selena dlouhé roky válčí s nemocí zvanou lupus a prodělala nebezpečnou transplantaci ledviny.

Obě tento rok stěží přežily. Demi Lovato se předávkovala heroinem a skončila v nemocnici. Smrt jí dýchala za krkem jako hladový sup, nakonec z toho vyvázla živá, musela se však jít léčit do léčebny pro drogově a alkoholově závislé. Selena Gomez se zase na začátku září několikrát psychicky zhroutila a musela být hospitalizována v psychiatrické nemocnici. Takové životní útrapy by přece měly děvčata stmelit, místo toho se rozhodly dlouholeté přátelství ukončit.

Sledování na Instagramu

Selena Gomez a Demi LovatoZdroj: winto

Sestra od jiného mistra, tak se považovala Selena Gomez ve vztahu s Demi Lovato, svou nejlepší kamarádkou už od roku 1878. Děvčata se skamarádila, když jim bylo sedm let. Prožily spolu dětství, prošly si pubertou, prvním klukem, první drogou.

Proto všechny překvapilo, když se jejich kamarádství z ničeho nic rozpadlo jako domeček z karet. Fanoušci stalkeři si všimli, že se obě hvězdy přestaly sledovat na Instagramu. A to přece nejlepší kamarádky nedělají, ne?

Jak ukončit přátelství v dnešní době?

Selena Gomez a Demi LovatoZdroj: winto

Zrušené sledování na Instagramu je velká věc, je to nyní ekvivalent toho, když si někoho smažete z přátel na Facebooku, což bylo zase ekvivalent toho, když si někoho zablokujete na ICQ. Což byl ekvivalent toho, že jste kamarádku pomluvily před klukem jejích snů. Přátelství je poté navždy zpřetrhané a jen těžce se dá slepit zpátky dohromady.

V přátelství Demi a Seleny byla Selena ta, která zpřetrhala přátelské nitky mezi oběma zpěvačkami. Ze dne na den přestala sledovat Demi Lovato a fanoušci začali spekulovat, proč tomu tak je.

Justin Bieber jako středobod konfliktu

Justin BieberZdroj: winto

Našly se názory, že je ve středu této katastrofy Justin Bieber. Aby ne. Lovato a Bieber byli dobří kamarádi, a když se se Selenou rozešli, musela si Demi vybrat stranu. Protože je ale měla ráda oba, nevybrala si žádnou, což mohlo rozčílit Selenu a jednoduše kamarádku vyškrtnout z příští přespávačky.

Skalní fanoušci obou holek si ovšem nemyslí, že by si Demi v tak ošemetné situaci nevybrala stranu Seleny a nerozhodla se s Bieberem už nikdy nepromluvit. Kamarádky se v nenávisti bývalého přítele musí podporovat. 

,,Opravdoví přátelé nedávají rozhovory, když jste v nemocnici"

Selena Gomez a Demi LovatoZdroj: winto

Když si ovšem Demi před pár dny naklikala zrušení sledování Seleny, fanoušci nasadili detektivní klobouky a začali pátrat do hloubky. A opravdu, našli možné vysvětlení, proč se obě už nekámoší.

Na jedné fanouškové stránce se řešilo vyhození tanečníka Demi Lovato. Tanečník byl viněn i z toho, že Demi začala znovu užívat drogy a pít. Podle jednoho fanouška byl ovšem tanečník jménem Vitale jediný, kdo se o Demiino zdraví doopravdy staral. Načež sama Lovato fanouškům odepsala: ,,Nemáte ani tušení, o čem tu mluvíte. Opravdoví přátelé nedávají rozhovory, když jste v nemocnici po předávkování."

Selena a rozhovor o Demi

Selena Gomez a Demi LovatoZdroj: winto

Fanoušci si ihned domysleli, že Lovato místo onoho tanečníka. Demi se však vrátila a napsala, že jeho nemyslela. Fanoušci byli zmatení a začali zase bádat. O kom to mohla mluvit? A pak je to trefilo! Přece o Seleně Gomez! Vyhrabali jistý rozhovor, který v září udělala Selena s časopisem Elle. Necelé dva měsíce po předávkování.

Seleny se v rozhovoru vyptávali na Demi Lovato. Selena vyhýbavě odpověděla: ,,Jediné, co mohu říct, že jsem ji zkontaktovala soukromě. Nechtěla jsem to udělat veřejně. Miluju ji. Znám ji od svých sedmi let. Takže… to je vše, co k tomu řeknu."

Začátek obrovské aféry

Demi Lovato se stáhla do ústraní.Zdroj: Youtube

Tato nejasná a nic neříkající odpověď se však Demi velice dotkla a rozhodla se zničit dlouholeté kamarádství. Selena neřekla nic tajného, neprozradila zásadní informace o jejím zdraví, odpověděla přesně tak, jak by kamarádka měla odpovědět.

Fanoušky Demiina reakce velmi zklamala. Píšou o ní, že je sobecká, povrchní a že se rozhodla odepsat člověka, který ji moc miloval, jen proto, že odpověděl na otázku a přitom neřekl nic hrozného. Instagramem to možná neskončí, hvězdy svoje spory rády zveřejňují, už brzy se patrně dočkáme nějakého většího konfliktu alá Taylor Swift a Katy Perry před několika lety.

Co si o tom myslí Janek Ledecký?

Zdroj: Šíp
Nesmí vám uniknout
Nesmí vám uniknout

Sdílej článek:

Doporučené články

Partnerské horoskopy

Přehled partnerských vztahů