Šíp.deník.cz

Selena gomez OPUSTILA NEMOCNICI: Kvůli Justinu Bieberovi zralá na další KOLAPS!

Je to ani ne dva měsíce od Selenina rozhodnutí jít se léčit. Psychický kolaps na začátku měsíce ji donutil zapsat se do léčebny v Los Angeles. Zpěvačka hitu Back To You o sobě dlouho nedávala vědět, její sociální sítě utichly tak, že ji na Instagramu v počtu sledovatelů předběhl Cristiano Ronaldo. Selena byla dnes propuštěna z psychiatrické léčebny. Cítí se konečně zdravá, nebo ji k odchodu donutilo něco jiného?

1 / 13
Selena Gomez Justin bieber

Selena Gomez se na začátku října psychicky zhroutila a dobrovolně se zapsala do psychiatrické léčebny. Problémy napěchovaný rok začal transplantací ledviny. Dlouhé zotavování vyústilo v rozchod se zpěvákem The Weeknd, jen aby se mohla vrátit k Justinovi. Jenže i jejich sto dvacátý návrat k sobě jim neprospěl a pár se rozhodl rozejít.

Justin Bieber začal chodit se svou dlouholetou kamarádkou Hailey Baldwin, kterou si začátkem září tajně vzal. Všechny tyto aspekty neudělaly Seleně dobře, zpěvačka hitu Wolves se dvakrát zhroutila a rozhodla se pro léčení. Nikdo o ní nic neslyšel, nevycházela z areálu a nedávala o sobě vědět ani na sociálních sítích. Sám Justin Bieber byl ze stavu své bývalé lásky tak zničen, že se několikrát rozbrečel. Je tajná láska k Justinovi důvod, proč Selena opustila léčebnu tak brzo?

Dvojnásobné zhroucení

Selena GomezZdroj: winto

Zpěvačka o svém zdravotním stavu vždycky mluvila otevřeně. Boj s lupusem ji pronásleduje několik let, začátkem roku musela podstoupit transplantaci ledviny, deprese a úzkosti ji sužují od dětství. Se zdravím se ale vždycky vypořádala po svém, jenže dvojité zhroucení bylo něco, čemu nedokázala sama čelit.

,,Posledních několik týdnů je pro Selenu těžkých," řekl těsně po zhroucení zdroj. ,,A nenadálé zhroucení v nemocnici byl bod zlomu. Sama si uvědomila, že potřebuje se zvládáním svých emocí pomoc. Je obklopena podporující rodinou. Je na tom nyní lépe než předtím, ale ještě nějakou dobu v nemocnici pobude."

Selena ví o všem, co se děje

Šesté místo získala Selena Gomez.Zdroj: Youtube

Fanoušci o své oblíbené hvězdě dlouho nic neslyšeli a domnívali se, že dlouho nic neuslyší. Zpěvačka na tom nebyla dobře a tušilo se, že její pobyt v psychiatrické nemocnici se prodlouží minimálně na půl roku. Nejnovější zprávy z Justinova života jí totiž určitě neudělali nejlépe.

,,Selena není úplně odříznutá od světa, ví, co se tam venku děje," informoval blízký zdroj. ,,Neunikly jí zprávy, že manželka Justina Biebera podala žádost na změnu jména, čímž jejich vztah jen utvrdila. Selena je silná osobnost, některé věci ji ale velmi zasáhnou."

Propuštění z nemocnice

Selena GomezZdroj: Profimedia.cz

Přesto se zpěvačka po dvou měsících dostala "na svobodu". Byla spatřena, jak opouští areál psychiatrické nemocnice Cedars-Sinai v Los Angeles. Podle očitých svědků byla v doprovodu přátel a rodiny.

Podle magazínu TMZ se Selena po propuštění z nemocnice chce držet při zemi, neupozorňovat na sebe a určitě se nebude vracet na sociální sítě. Můžeme tím pádem vyloučit i nové písně. Stále se ovšem neví, jestli se zpěvačka cítí mentálně zdravě, nebo opustila nemocnici z jiných důvodů.

Justin má díru v srdci

Justin BieberZdroj: winto

Jeden z možných důvodů by mohl být Justin. Ten se v poledních dnech zdá velmi přepadlý. Podle blízkého zdroje se necítí šťastně a důvodem může být stesk po Seleně.

,,Justin má stejně jako kdokoliv jiný své zdary a nezdary," řekl zdroj magazínu People. ,,Poslední dobou však bojuje s tím, že ačkoliv si připadá požehnaně, jsou dny, kdy cítí prázdnotu a zmatek."

Mohou být alespoň přátelé?

Justin Bieber a Selena GomezZdroj: Profimedia.cz

,,Cítí, že mu v životě chybí něco, co si nedokáže koupit. Chybějící pocit štěstí," vysvětluje zdroj. ,,Je vděčný za svůj život a především za Hailey. Je pro něj ale těžké, že si nedokáže všechno užít a být šťastný. Kvůli těmto pocitům docházel v minulosti na léčení."

Možná se Selena pokusí zkontaktovat svého ex přítele a domluvit se na nějakém způsobu přátelství, protože oba nynější situace zcela ničí. Selena není šťastná z toho, že ji Justin sám neoznámil své plány s Hailey, Justin je zase zmatený, že miluje svou manželku, ale stále chová city k Seleně. 

Co nového u nás?

Zdroj: Šíp
Sdílej článek:

Doporučené články

Partnerské horoskopy

Přehled partnerských vztahů