Šíp.deník.cz

Selena Gomez je v nemocnici kvůli JUSTINOVI! Co Bieber provedl?

Selena Gomez Justin Bieber
Selena Gomez Justin Bieber
Zdroj: koláž šíp
Sdílej článek:

Selena Gomez se před týdnem zcela zhroutila a skončila v psychiatrické nemocnici pro slavné osobnosti, kde se momentálně dává dohromady. Nečekaný emoční kolaps ji překvapil zcela nepřipravenou, když se téhož dne ocitla v nemocnici kvůli jinému zdravotnímu problému. Selena se s fanoušky rozloučila na Instagramu, a ti se dohadují, co jí psychické zhroucení přivodilo. Všichni mají ale v jedné věci jasno - prsty v tom má její bývalý přítel Justin Bieber!

Zdraví jako z porcelánu, tak bychom mohli popsat zdravotní stav jedné z nejúspěšnějších osob internetu. Zpěvačka hitu Back To You prodělala loňský rok závažnou transplantaci ledviny a dlouhé roky bojuje s nemocí jménem lupus. Doufala, že rok 2018 bude patřit mezi ty šťastnější, hluboce se mýlila.

Z emocionálního kolapsu zpěvačky viní fanoušci především Justina Biebera. Co jí tak hrozného zpěvák mohl udělat? Kromě jejich zmateného vztahu, kdy se asi 600x rozešli a zase se k sobě vrátili, jí sekyrou do zad uštědřil hlubokou ránu svými zásnubami s 22letou modelkou Hailey Baldwin. Přála si Selena, aby u oltáře s Justinem stála ona?

Kryptický vzkaz na Instagramu

Selena GomezZdroj: winto

Fanoušky nepřiliš potěšil kryptický vzkaz na Selenině Instagramu, kde svým přívržencům ohlásila pauzu od všech sociálních sítí. K fotce přidala velmi dlouhou zprávu:

,Ačkoliv jsem vděčná za hlas, který nám všem sociální sítě poskytují, jsem stejně vděčná za možnost trochu ustoupit a prožít místo toho naplno momenty, které jsou mi dopřány," píše Selena v příspěvku. 

Zhroucení na prahu nemocnice

Selena GomezZdroj: winto

Až poté se fanoušci dozvěděli, že Selena trpí. Nejenom fyzicky, ale především psychicky. Zhroutila se přímo na prahu nemocnice, kterou navštívila kvůli nevolnosti a bolestem. Lékaři zjistili, že má nízký počet bílých krvinek. 

Selena byla dobrovolně převezena do rukou odborníků psychiatrické nemocnice, kde se léčilo mnoho celebrit. Původ jejího zhroucení nikomu nebyl zcela znám, fanoušci mohli jen hádat. A většinou hádali správně.

Selena + Justin = Navždy

Justin Bieber a Selena GomezZdroj: Profimedia.cz

Ať si říká kdo chce, co chce, dvojici jmen Selena Gomez a Justin Bieber od sebe už nikdo neodpáře. Jejich ostře sledovaný vztah plnil všechny mediální plátky, a kdykoliv se rozešli, vědělo se, že se znovu dají dohromady. Rokem 2018 měla tato zarytá tradice skončit.

Po rozchodu se Selenou Gomez se Justin Bieber nedržel zpátky a sbalil modelku Hailey Baldwin. Selena o novém párečku nemluvila nijak zle, dokonce jim to přála, tušila však, že je to jenom krátkodobý úlet.

Zásnuby měli na zdraví vliv

Justin BieberZdroj: winto

Po šokujících zásnubách se Selena uzavřela do sebe a za usměvavou maskou skryla veškeré emoce, které ji tížily. A když se minulý měsíc zjisitlo, že se Justin a Hailey tajně vzali, Selenino srdce puklo na tisíce kousků. 

Zdroj její zármutek a důvod zhroucení nepopírá: ,,Zásnuby Justina a Hailey měly na Selenino zhroucení nepochybně vliv. Selena toho má na talíři až příliš. Stále bojuje se svou nemocí a post transplantačními problémy."

O problémech by se mělo mluvit

Justin BieberZdroj: winto

Selena se před svým zhroucením podělila časopisu Vogue o tom, že by se ženy neměly bát projevit slabost a neměly by se stydět docházet na terapie.

,,Přála bych si, aby o docházení na terapii mluvilo více lidí. Není to žádná ostuda. My, holky, jsme od mala učeny, abychom byly co nejvíc odolné. Měli bychom ale cítit, že je v pořádku, když se také zhroutíme."
Není to poprvé, co byla Selena hospitalizována v psychiatrické léčebně. Naposled se tam ocitla v roce 2016, a předtím ještě v roce 2014.

Co na to říká Eva Decastelo?¨Mrkněte na video.

Zdroj: Šíp
Nesmí vám uniknout
Nesmí vám uniknout
Sdílej článek:

Doporučené články

Partnerské horoskopy

Přehled partnerských vztahů