Šíp.deník.cz

Doživotní celibát? Selena Gomez se VZDALA SEXU!

Zpěvačka Selena Gomez v sobě našla Ježíše a chce se stát jeptiškou. Jak jinak vysvětlit, že jedna z nejpopulárnějších a nejvíc sexy osobností se dobrovolně vzdá sexuálních aktivit?

1 / 9
Selena Gomez

Pro Selenu byl poslední rok opravdu těžký. Stokrát se rozešla s Bieberem, pouze jednou se zpěvákem Weekndem, na Instagramu už není nejsledovanější osobností, prodělala transplantaci ledviny a její boj s lupusem v kombinaci s těžkým rozchodem ji dohnal až do psychiatrické léčebny, kde zpěvačka hitu Taki Taki strávila necelé tři měsíce.

Z Biebera se Selena pravděpodobně ještě nevzpamatovala a nedokáže překousnout fakt, že si vzal modelku Hailey Baldwin. Útěchou jí sice můžou být prapodivné okolnosti kolem jejich manželství a informace, že se pár rozvede a Bieber je psychicky na dně, Selena to ale stále vidí černě. Je na tom tak špatně, že jí zlomené srdce zastřelo mysl a zcela znechutilo představy intimních hrátek v posteli?

Selena a šestiměsíční celibát

Selena GomezZdroj: profimedia

Selena Gomez se po dlouhé pauze vrátila na sociální sítě a pozdravila fanoušky sérií selfíček. Všichni doufali, že je z nejhoršího venku, Bieber ji nezajímá, lupus má pod kontrolou a co nevidět vydá nové album. Ačkoliv začala chrlit jednu písničku (či spíše spolupracuje s ostatními hudebníky) za druhou, stále jí zmítají deprese.

Po velice komplikovaném roce se Selena rozhodla vzdát se všech tělesných rozkoší a zůstat alespoň šest měsíců v přísném celibátu. Prozradila to její blízká kamarádka, jež si nepřála být jmenována, protože by ji Gomez veřejně pranýřovala.

Skákání ze vztahu do vztahu nedělelo dobrotu

Selena GomezZdroj: instagram

,,Kromě zdravotních potíží skákala Selena z jednoho vztahu do dalšího," podělila se milá kámoška, ,,od Justina k Weekndovi a zase zpátky k Bieberovi. Nikdy se ale nezamyslela, co to s ní dělá."

Takže se rozhodla, že se bude věnovat sobě a kašle na lásku, kašle na sex, kašle na kluky. Selena bude minimálně půl roku v celibátu a maximálně se zaměstná, aby nemyslela na chlapy a jejich mužství.

Jak dlouho jí slib vydrží?

Selena GomezZdroj: profimedia

Jenže hvězdám tohle většinou dlouho nevydrží. Jsou v obklopení pohledných lidí a chtivých fanoušků, kteří jim do soukromých zpráv zasílají své intimní partie. Jeden pohled na fotku něčíh přirození a Selena pravděpodobně obvolá všechny své ex, aby zjistila, kdo má dnes večer čas a chuť.

Co se děje u nás?

Zdroj: Soňa Broulíková
Sdílej článek:

Doporučené články

Partnerské horoskopy

Přehled partnerských vztahů