Šíp.deník.cz

SEXY AGENTKA Brutální Nikita po 20 letech! JAK se změnila ona a zbytek Sekce 1

12 fotografií 12
Zdroj: koláž: Šíp
Walter je něco, jako v Jamesi Bondovi Q. Stará se o zbraně a veškeré vybavení, které Nikita potřebuje. V tajné organizaci Sekce 1 je nejdéle ze všech a jako většina mužů má pro Nikitu zvláštní slabost. Muž, jehož kariéra se začala psát již koncem padesátých let, má na svém konte kvanta filmů. Dá se říct, že Nikita byla spíše jen završením jeho kariéry, než, že by měla nějaký extrémní význam. Don Francks bohužel v roce 2016 zemřel. V češtině Šéf, v angličtině Operations, je hlava celé Sekce 1. Má pozici v podstatě Boha, rozhoduje o misích, životě i smrti všech agentů. Tváří se, že skoro není člověk, ale jeho slabostí je Madeline, kterou má rád více, než by bylo vhodné. Eugene Robert Glazer je takovým stálým bodem filmového nebe. Nehraje velké role, ale hraje je často. Od šedesátých let se objevuje v epizodních dílech mnoha seriálů a také ve vedlejších rolích mnoha a mnoha filmů.
Sdílej článek:

Seriál Brutální Nikita, v originále La Femme Nikita, který české vody přeložily opravdu velmi brutálně, se vysílal od roku 1997. Odvysílány byly 4 série, ale fanoušci chtěli víc a tak sepsali petici na základě které vyšlo dalších 8 dílů řady páté. 

Nikita reagovala na rozmach feminismu a potřebu mít nové ženské hrdinky. Vedle superhrdinek komiksových tak vznikla i tato sexy tajná agentka, která byla krásná, chytrá, uměla střílet a zkrátka měla talent na všechno. Jak se změnila skupina okolo Nikity za uplynulých dvacet let? Dozvíte se v galerii. 

Nesmí vám uniknout
Nesmí vám uniknout

Pamatujete si tuto blond krásku? 

Zdroj: Youtube
Sdílej článek:

Doporučené články

Partnerské horoskopy

Přehled partnerských vztahů