Šíp.deník.cz

Sexy bloggerka A.N.D.U.L.A. v tom má jasno: Jágrova Verča jen tak neotěhotní!

Do redakce Šípu jsme si pozvali instagramovou provokatérku A.N.D.U.L.U. a byl to pořádný fičák. Nejenže ta holka překypuje takovým množstvím enerie, hezky se na ní dívá, ale také ví hodně zákulisník drbů. A také nám je v relaci "Lucie, postrach celebrit" moc ráda prozradila. To se bude Jarda Jágr ještě divit.

1 / 22
Blogerka je velkou kamarádkou s Jardovou Verčou.

Blogerka je velkou kamarádkou s Jardovou Verčou.Zdroj: Instagram/Profimedia.cz

Krásná bloggerka nám prozradila velké tajemství.

Lidi ji milují, ale spousty žen kvůli kráse i nesnáší.Zdroj: Instagram

Jako dalšího hosta do živého rozhovoru přímo z redakce Šípu, který se vysílal přes facebookové stránky „Magazín Šíp“ a „Lucie, postrach celebrit“, jsme si pozvali jednu z dnešních nejznámějších a nejvtipnějších bloggerek u nás – A.N.D.U.L.U.

Ta už je ve světě celebrit jako ryba ve vodě.

Občas si střihne roli modelky.Zdroj: Instagram

Nevěděli jsem, do čeho vůbec jdeme, protože jsme tu holku občas pozorovali na sociální síti, kde si získala neuvěřitelných 100 tisíc sledujících. Každé její video nebo fotka budí nebývalý rozruch a jsou jen dva tábory – ti, kdo Anetu (jak se doopravdy jmenuje) milují a ti, kdo jí nenávidí.

Jak jste na tom vy?

Aneta je velmi vtipná žena.Zdroj: Instagram

Báli jsme se, že do redakce Šípu přijde namyšlená fiflena, která všechno ví, všechny zná a všude byla. Protože se tak občas přes fanoušky i lidmi, kteří ji nemusí, prezentuje. Podle jejího profilu je to pipina, která má ze všech srandu, ale ze sebe si také dokáže pořádně vystřelit.

Ráda předvádí své dokonalé tělo.

Má na to se předvádět.Zdroj: Instagram

Proto jsme byli velmi mile překvapeni, že dorazila pohledná blondýnka, která pokorně pozdravila, byla na všechny velmi milá a slušná. Na všechno se zeptala s pokorou a nepovyšovala se nad nikoho, i když teď patří za hvězdu číslo jedna.

A moc dobře to o sobě ví, že je žádaná.

Ráda experimentuje i s barvou vlasů.Zdroj: Instagram

Nebála se zabrousit ani do hodně citlivých témat, kterým je pro ni momentálně početí miminka. Už rok se totiž s manželem snaží, aby už nebyli jen dva, ale tvořili opravdovou rodinu. Jenže se nedaří a Aneta se nebála tuhle Pandořinu skříňku otevřít.

Ráda by miminko, ale bohužel to nějak nejde.

Ráda ukazuje své vypracované tělo.Zdroj: Instagram

„Pracujeme na tom už rok usilovně. Manžel byl na vyšetření a je zdravý. Podle mě se na mě podepsalo to, že jsem deset let brala hormonální antikoncepci. Teď se s tím mé tělo prostě pere,“ prozradila v live streamu A.N.D.U.L.A.

Ví, že si hormonální antikoncepcí oddálila svou roli maminky.

Je to opravdu krásná holka.Zdroj: Instagram

Nehází ale flintu do žita a věří, že se jí tělo s pomocí malé dávky hormonů brzy vzpamatuje a otěhotní. A proto si i myslí, že její velká kamarádka Veronika Kopřivová, přítelkyně Jaromíra Jágra, také jen tak neotěhotní.

Bude mít Veronika stejný problém jako A.N.D.U.L.A.?

Jsou jako zamilované hrdličky.Zdroj: Profimedia.cz

„Nemyslím si, že by příští rok otěhotněla, jak vám to tady vyvěštil Vlastík Plamínek. Také s tím bude mít asi problémy. Znám jí, tak vím, že její tělo na to asi také nebude připravené. Ale Jarda by se určitě oženit měl, věk už na to má,“ dodala tajemně Aneta ohledně Verči těhotenství.

Verčino tělo by mělo být také zatěžováno hormonální antikoncepcí.

Jarda měl i přes přítomnost slavných krasavic oči jen pro Veroniku.Zdroj: Profimedia.cz

„Měla to lepší na Floridě, teď je v Calgary v hrozné zimě. Je mi líto, že jsem tam za ní na Floridu nestihla doletět. Dva roky mě tam zvala a já nebyla schopná tam odcestovat, tak teď mám smůlu,“ uzavřela vyprávění sexy blondýnka.

Stane se brzy Jarda Jágr tatínkem?

Ve společnosti se už spolu vůbec neukazují.Zdroj: Profimedia.cz

Verča možná bude mít problém, porodit Jardovi potomka…

Veronika moc tlačila na pilu.Zdroj: Profimedia.cz

Chcete se podívat do života i jiné celebrity? Podívejte se na toto video:

Zdroj: šíp
Sdílej článek:

Doporučené články

Partnerské horoskopy

Přehled partnerských vztahů