Šíp.deník.cz

Sexy herečka se svléká ráda… Tentokrát visela NAHÁ HLAVOU DOLŮ!

16 fotografií 16
18+
Je neuvěřitelně krásná a neuvěřitelně divoká...
Je neuvěřitelně krásná a neuvěřitelně divoká...
Zdroj: Koláž Šíp
Erin Marie Hoganová předvedla striptýz v připravovaném snímku The Bet. Sexy herečka pomalu svlékala podprsenku. Pak se vlnila kolem tyče. A její číslo vyvrcholilo pozicí hlavou dolů.
Sdílej článek:

Máte-li rádi sexy brunetky, pak si přijdete na své. Nádherná americká herečka se totiž ve svých filmech pravidelně svléká. Naposledy nechala viset své poprsí dolů otočená o 180 stupňů…

Tahle dáma v sobě spojuje tři atributy, které dnes činí ženy v herecké branži úspěšné: je krásná, v oblasti hrudníku je nepřehlédnutelně vnadná a navíc to vše ráda ukazuje bez zbytečných kusů látky.

Američanka Erin Marie Hoganová (30) patří mezi aktérky, které se prosazují v seriálech a filmech určených především pro zámořský trh. Její celosvětová sláva ale nejspíš jen poroste, protože sexy brunetka vypadá naprosto božsky a navíc se snad ve všech svých dílech svléká.

Jsou zkrátka ženy, které s odhalováním nemají problém. A jestliže česko-slovenská filmová scéna má Vicu Kerekes, v USA mohou kdykoliv zavolat právě Hoganové…

V postprodukční fázi je právě snímek The Bet, ve kterém si Erin střihla roli striptérky. U oblíbené taneční tyče odhodí podprsenku a následně se polonahá pověsí hlavou dolů… Divákům se tak nabízí netradiční pohled na její velká ňadra hlavou vzhůru!

Během své hanbaté kariéry toho na plátně předvedla ale daleko víc. Chcete vědět co? Mrkněte do fotogalerie.

Sdílej článek:

Doporučené články

Partnerské horoskopy

Přehled partnerských vztahů