Šíp.deník.cz

Sexy herečku načapali PŘI INTIMNÍCH CHVÍLÍCH na jachtě… Se ženou!

6 fotografií 6
18+
Intimní hrátky slavné krásy v přímém přenosu.
Intimní hrátky slavné krásy v přímém přenosu.
Zdroj: Profimedia
Michelle Rodriguez a její přítelkyně Nina Dobrev tráví společně dovolenou na jachtě... ... krom vodních hrátek spolu holky zašly i do kajuty. A tam začaly intimní hrátky: Nina má hlavu v klíně Michelle. Slavné krásky si to spolu užily.
Sdílej článek:

U pobřeží na jihu Francie se podařilo fotografům zachytit vskutku exkluzivní snímek: Intimní hrátky slavné hollywoodské herečky. A to navíc s jinou ženou!

Francouzská riviéra je mezi hereckou smetánkou velmi oblíbeným destinací, kde tráví letní dovolené. Funguje to jednoduše. Herci a herečky si pronajmou luxusní jachtu a užívají si společně volný čas v soukromí. Jenže oni vlastně nejsou tak úplně sami…

Číhají na ně všudypřítomní paparazzi, kterým se tentokrát povedl kardinální úlovek. Zachytili totiž nejen dovolenou sexy Michelle Rodriguez, ale i její intimní hrátky.

Pikantnější je série snímků v tom, že Američanka s exotickým vzhledem se otevřeně hlásí k bisexualitě. „Dělám, co se mi líbí. Jsem moc zvědavá na to, abych jen seděla a nezkusila, co se mi nabízí. Chlapi jsou zajímaví, ale to i holky," uvedla Michelle v roce 2013.

Dovolenou na jachtě s hvězdou ze série Rychle a zběsile tráví kanadská herečka a modelka Nina Dobrev. Brunetky se spolu sluní, koupou a zalezly spolu i do kajuty.

Na fotkách jsou vidět jen siluety, i tak je ale jasně rozpoznatelné, že Michelle leží na zádech, zatímco Nina má hlavu mezi jejíma nohama. Co holky prováděly, si už můžete domyslet dle vlastní fantazie…

Sdílej článek:

Doporučené články

Partnerské horoskopy

Přehled partnerských vztahů