Šíp.deník.cz

Sexy Iva Kubelková předvádí BOŽSKÉ TĚLO: Proč je ale moderátorka tak naměkko?

Krásná modelka Iva Kubelková se už více předvádí jako moderátorka, než by ukazovala sexy křivky. Ale i tak občas udělá výjimku a ráda se pochlubí dokonalou postavou. Ale přiznává, že ne vše je u ní neustále tak zalité sluncem. Šípu přiznala, že dokáže uronit i pořádnou slzičku. Co jí v životě tak trápí?

1 / 21
Známá moderátorka má postavu, co jí ostatní ženy mohou jen závidět.

Známá moderátorka má postavu, co jí ostatní ženy mohou jen závidět.Zdroj: Profimedia.cz

Pohled na Ivu muži doslova milují.

Ráda se pořád předvádí.Zdroj: Facebook.com

Moderátorka pořadu Jak se staví sen má vše, co si jen přeje - milujícího manžela, rozkošné dcery a domácnost, kterou by jí všichni mohli závidět. Bydlí v domě snů, který je už 100 let starý a modelka se o něj snaží pečovat sama.

Uklízí svůj dům také tak, jak ji příroda stvořila?

Ukázala se i v rouše Evině.Zdroj: Facebook.com

Šípu prozradila, jak její vysněný dům vypadá. „To, ve kterém bydlím. Bydlím ve svém domě snů. Krásný velký 100 let starý dům s vysokými stropy a velkým schodištěm,“ řekla zasněně Iva, která si ale uvědomuje, že ne každý má takové štěstí.

Snaží se lidi na sociálních sítích rozptýlit svým obřím výstřihem.

Bude chtít, aby její dcera šla v jejích šlépějích?Zdroj: Facebook.com

Jak uvádí pořad o stavení domova snů, tak se setká s tak srdceryvnými příběhy, že i moderátorka má co dělat, aby udržela své emoce na uzdě. Snaží se sama sebe ukočírovat, ale občas prostě ty slzy neudrží.

Vypadá jako dračice, ale má srdce na pravém místě.

Iva má pořád co nabídnout.Zdroj: Facebook.com

„Během těch pár dnů se vždy poměrně dost na naše aktéry napojím a pak to s nimi dost prožívám. Už z podstaty jsem člověk, který raději lidem dárky dává, než je dostává, takže tento formát je pro mě radost,“ rozpovídala se sexy kráska, která ráda předvádí své dokonalé tělo.

Škoda, že jí při natáčení neobléknout do něčeho tak sexy.

Je snem tisíce mužů.Zdroj: archiv

Ale v pořadu jí v sexy modelech neuvidíte, protože ví, že by se to tam nehodilo. Někdo třeba přišel o bydlení a málem o všechno, tak nechce na sebe strhávat pozornost, ale chce pomáhat. V tom se totiž našla.

Nepatří mezi modelky, které myslí jen na sebe a svůj zisk, ale má srdce na pravém místě.

Modelka je stále kočka.Zdroj: archiv

„Už mnohokrát jsem uronila slzičku. To je opravdu hned. V našem pořadu se objevují velmi silné příběhy, kdy lidé snáší nepřízeň osudu s velkou statečností a životním optimismem. Téměř nikdy se jim nestalo, že by pro ně někdo udělal něco tak velkého jako my, takže jsou vždy opravdu dojatí a radostní. Z toho máme vždy velikou radost,“ dodala.

Iva se stala snem tisíce mužů. Divíte se?

Většina šatů, co oblékla, tak měly pořádný výstřih.Zdroj: archiv

Sama by se rozdala, kdyby mohla. Ví, že ona se má nadstandartně. Partner ji zahrnuje luxusem, kdyby chtěla, nemusela by pracovat, ale nechtěla by být taková, jako jsou holky, co se nechají vydržovat. I když se k tomu nerada vyjadřuje.

Asi už se setkala v modelingu s dívkami, které se chtěly k bohatství dostat přes movité pány.

Až šaty praskají ve švech.Zdroj: archiv

„Na to opravdu nemám žádný vyhraněný názor. Pokud vše probíhá svobodně a dobrovolně, tak ať si každý dělá, co chce!“ Sama si ještě před vztahem s bohatým podnikatelem pořídila vlastní bydlení v Praze, protože nechtěla být na nikom závislá.

Vždycky chtěla stát na vlastních nohou a nebýt nikomu za nic vděčná.

Nemá se za co stydět.Zdroj: archiv

Jestli se chcete podívat na sympatickou Ivu, jak pomáhá lidem, tak už ji můžete vidět 5. února ve 21.35 na Primě v pořadu Jak se staví sen. Ale určitě  se Iva zase brzy odhalí, jak má na sociálních sítích ráda. Tak sexy tělo by se totiž nemělo zahalovat.

Čím je starší, tím je více smyslnější.

Iva Kubelková v prádle Astratex.Zdroj: Astratex

Chcete se něco dozvědět i o další celebritě? Podívejte se na toto video:

Zdroj: šíp
Sdílej článek:

Doporučené články

Partnerské horoskopy

Přehled partnerských vztahů