Šíp.deník.cz

Sexy modelka z Playboye a její souboj PĚNA vs. BRADAVKY! Kdo vyhrál?

16 fotografií 16
18+
Jak dopadly hrátky téhle sexbomby v napěněné vaně?
Jak dopadly hrátky téhle sexbomby v napěněné vaně?
Zdroj: Koláž Šíp
Erika Jordanová se koupala ve vaně plné pěny. Její nahé tělo zakrývala právě jen pěna... Takhle vypadá sexy propagace mezinárodního dne perličkové koupele! Jordanová se vyřádila.
Sdílej článek:

Lechtivá focení slavných žen mají vždy jednoho společného jmenovatele: Řeší se, zda odhalí intimní partie, nebo neodhalí? Stejnou hru si zahrála sexbomba z Playboye¬…

Erika Jordanová je americká modelka původem z Německa, která se proslavila focením pro Playboy. Zřejmě nejslavnější pánský časopis si jí dokonce pro své nahé stránky vybral hned sedmkrát a zvolil jí mezi 100 nejvíc sexy dívek z Playboye!

Sexy blondýnka, která se chlubí symetrickými mírami 86-61-86, se svlékla znovu. Vnadná kráska známá v USA také jako online sexuální expertka, si užila vanu plnou pěny do koupele.

Kompletně nahá špulila na fotografa svůj holý zadeček, mokrá stehna, a chybět nemůže ani odhalené poprsí.

Milovníci ženských bradavek budou ovšem tentokrát trochu zklamání. Erika totiž měla ve vaně tolik pěny, že jí to na zakrytí nejintimnějších partií v pohodě vystačilo. Co se dá dělat, holt bublinkový den měl tentokrát před nahotou přednost…

Ale nezoufejte, ve fotogalerii najdete Eriku Jordanovou kompletně odhalenou tak, jak se svlékla pro Penthouse a Playboy!

Sdílej článek:

Doporučené články

Partnerské horoskopy

Přehled partnerských vztahů