Šíp.deník.cz

Sexy moderátorka Gabriela Kratochvílová je TĚHOTNÁ! Kdy opustí obrazovky?

Celých pět měsíců dokázala Gabriela Kratochvílová tajit, že se jí v břiše klube nový život. Nyní konečně potvrdila, že je těhotná, zprávu tutlala tak dlouho ze strachu, aby něco nezakřikla. Už dokonce také ví, jak dlouho bude dále působit na televizních obrazovkách.

1 / 17
Gabriela Kratochvílová

Gabriela KratochvílováZdroj: Gino Paradise Bešeňová

„Jsem v pátém měsíci těhotenství,“ prozradila se šťastným úsměvem moderátorka. „S manželem víme, jestli to bude chlapeček, nebo holčička, ale zatím si to chceme nechat pro sebe. Je otázka, zdali to zvládnu já a někde se neprořeknu.“

Gábina Kratochvílová ukázala sexy křivky. Zdroj: Tv Prima

Gabriela KratochvílováZdroj: Herminapress

Nyní, když si je bývalá modelka jistá, že je plod po všech stránkách v pořádku, se už nezdráhá přiznat, že dlouho bojovala s obavami, jestli vše dobře dopadne. Pronásledoval ji tíživý strach z potratu, chtěla si být jistá, že je miminko v pořádku a zdravé.

Gábina Kratochvílová se na dovolené nenudila. Zdroj: Tv Prima

„Nejvíce jsem se bála prvního trimestru, neboť se říká, že ženám bývá špatně a zažívají velké bolesti. Vše jsem ale zvládla, hezky v tichosti,“ prozradila Kratochvílová deníku Aha!.

Gábina KratochvílováZdroj: Profimedia

Gabriela Kratochvílová s přítelem na uliciZdroj: Tilen Vajt

Kráska ze zpráv už má také jasno, jak dlouho bude ještě s těhotenským břichem pracovat. „Dokud mi bude takhle dobře a budu moci moderovat, tak neplánuji předčasné ukončení mého působení na obrazovce,“ svěřila se Gábina, která doufá, že ji vedení televize nevymění za někoho jiného.

Gabriela KratochvílováZdroj: Tilen Vajt

Gabriela KratochvílováZdroj: Tilen Vajt

S partnerem už zná Kratochvílová i pohlaví dítěte, pár se ale zatím rozhodl ho neprozrazovat. Dosud se Gabriela s partnerem neshodli ani na jméně, ale jsou zajednou v tom, že bude tradiční, české, nepůjde prý o nic exotického.

Gábriela Kratochvílová neurazila, ani příliš nepotěšila. Zdroj: Tilen Vajt

Česká Miss Gabriela Kratochvílová je v šoku, přítel ji nečekaně požádal o ruku.Zdroj: Tilen Vajt

Momentálně si tak moderátorka ze všeho nejvíce užívá zařizování všeho potřebného pro miminko. „Na nákupy oblečení pro dítě se hrozně těším, ale zatím vše pořizuji v neutrálních barvách,“ uzavřela Kratochvílová.

Sdílej článek:

Doporučené články

Partnerské horoskopy

Přehled partnerských vztahů