Šíp.deník.cz

Sexy Skyler z Ulice opět PROVOKUJE: Její DEKOLT a ZADEČEK vás rozdráždí!

Krásná herečka Sara Sandeva se proslavila především jako Skyler v nekonečném seriálu Ulice. Diváci se do ní přímo zamilovali a s těžkým srdcem nesli, když se sama půvabná brunetka rozhodla odejít. O to víc ale o sobě dává vědět na sociálních sítích, které zahrnuje svými rajcovními fotkami. I vy se můžete pokochat půvaby této sexy dračice.

1 / 21
Krásná herečka ráda předvádí své sexy křivky.

Krásná herečka ráda předvádí své sexy křivky.Zdroj: Instagram

Sara SandevaZdroj: Facebook.com

Nádherná Skyler se může pochlubit opravdu dokonalým tělíčkem, které nenechá nikoho chladného. Má křivky, po kterých touží tisíce mužů a přiznejme si - kdo by se jim divil. Sandeva je přímo ďábelsky krásná. A sama herečka si moc dobře uvědomuje, že není žádná škaredka a ráda "vystrkuje růžky".

Sara Sandeva už nechce být ta Skyler z Ulice.Zdroj: Facebook.com

Když totiž není lidem na očích v oblíbeném seriálu, strhává na sebe pozornost alespoň přes internet, kam umisťuje jednu žhavou fotku za druhou. A rozhodně nejde o obyčejné obrázky. Sara je na nich opravdu neodolatelně sexy. Jako by říkala: „Kdo si mě, pánové, uloví?“ Na odezvy nemusí dlouho čekat.

Sara SandevaZdroj: Facebook.com

Muži po herečce jen šílí.Zdroj: Instagram

Kdejaký pán by takovou kočku chtěl mít po svém boku. Chlubil by se jí na každém kroku, vodil by jí do společnosti a měl by ji jako hodně půvabný módní doplněk. Jenže to je právě věc, kterou herečka nechce. Touží mít vedle sebe úspěšného muže, který si ji bude hýčkat, nechce se nechat zavřít do zlaté klece.

Není k nakousnutí?Zdroj: Instagram

Sara SandevaZdroj: Facebook.com

Nabídky na rande prý dostává každý den, ale herečka odmítá. Nechce obrážet zbytečné schůzky a někomu jen zvyšovat sebevědomí. Má vlastní představy. Chce, aby ji muž pořádně dobýval, jako za starých časů opravdové romantiky, kdy muži byli velcí gentlemani a věděli, jak se k ženě chovat. A hlavně jak zápasit o její srdce!

Sara SandevaZdroj: Facebook.com

Sara SandevaZdroj: Facebook.com

Zatím se žádný takový, který by vyhovoval požadavkům Sary, nenašel. Naposledy randila s mladým fotbalistou, ale jejich vztah už měl prý skončit. Herečku asi nebavilo být pouhým přívěskem kopačky a žít kariérou partnera. Ráda by něco dokázala sama za sebe. Nechce být jen žena v domácnosti a čekat na mužíčka s večeří.

Zdeněk Troška během natáčení pohádky StrašidlaZdroj: Herminapress.cz

Uživila by se i jako modelka.Zdroj: Instagram

Bude to pořádná dračice.Zdroj: Instagram

Kdo by také chtěl, aby takové tělíčko bylo zavřené doma a muselo vykonávat domácí práce? Na to má ještě dostatek času, až bude mít děti a rodinu. Teď by si měla užívat a ukazovat své sexy přednosti, jak se jen dá. Muži totiž ze Sary doslova šílí. A vy se tomu snad divíte?

Vypadá jako nevinná panenka.Zdroj: Instagram

Je nesmírně fotogenická.Zdroj: Instagram

Sdílej článek:

Doporučené články

Partnerské horoskopy

Přehled partnerských vztahů