Šíp.deník.cz

Shannen Doherty je na tom zle: Poslední stádium rakoviny dává herečce zabrat

Americká herečka znovu bojuje s rakovinou. Nemoc je v pokročilém stádiu a Shannen Doherty přiznává, že jí tentokrát rakovina dává zabrat mnohem víc, než když jí napadla tělo poprvé.

1 / 11
Představitelka Prue je Shannen Doherty, kterou známe i ze seriálu Beverly Hills. Dlouhodobě měla potíže s alkoholem a tak seriál musela opustit. Momentálně řeší hlavně své zdraví, zasáhla ji rakovina.

Hvězda slavného seriálu byla poprvé diagnostikována s rakovinou v roce 2015, ale o dva roky později uvedla, že ukončila chemoterapii a cítila se podle svých slov „skvěle“.

Avšak v úterý Shannen Doherty přiznala v televizním vysílání, že je nemoc v jejím těle zpátky: „Mám rakovinu ve čtvrtém stádiu. Bohužel se vrátila. Chtěla jsem, aby to lidé slyšeli ode mě.“

Mlčela kvůli smrti Luka Perryho

Luke Perry a Shannen DohertyZdroj: profimedia

Doherty, která hrála jako Brenda Walsh v původním Beverly Hills 90210, otevřeně dokumentovala svou první bitvu s rakovinou na sociálních sítích – zveřejňovala třeba videa, ve kterých cvičila spolu s hashtagem #cancerlayer.

O návratu nemoci věděla už dlouho, již během možnosti obnovení oblíbeného seriálového hitu, které přišlo na přetřes jen několik měsíců po smrti jejího milovaného kolegy Luka Perryho (seriálového Dylana), raději však o své diagnóze mlčela, aby na sebe nestrhávala pozornost a veřejnost mohla náležité uctít skon jejího seriálového kluka.

O všem věděl jenom David

Austin GreenZdroj: Šíp

„Bylo strašně divné, že jsem byla diagnostikována se smrtelnou chorobou a někdo, kdo byl zdánlivě zdravý, v tu chvíli zemřel,“ řekla Doherty. „Bylo to opravdu šokující. To nejmenší, co jsem mohla udělat, abych uctila Lukeovu smrt, bylo udělat tu show a o svých problémech mlčet.“

Přiznala, že si diagnózu nechala pro sebe i proto, aby dokázala, že je stále schopna pracovat. Se svými problémy se svěřila pouze Brianu Austinu Greenovi, který hrál v seriálu Davida Silvera. Velmi jí prý pomohl přežít dlouhé natáčecí dny.

Strach a obavy

Shannnen DohertyZdroj: Profimedia.cz


"Před natáčením mi vždycky zavolal a řekl:" Poslouchej, ať se stane cokoli, kreju ti záda… takže mi Brian hodně pomohl. "

Boj s temnými myšlenkami

Shannnen DohertyZdroj: Profimedia.cz

Doherty se také svěřila, že dlouho přemýšlela o tom, proč se rakovina vrátila právě jí.

„Určitě mám dny, kdy se ptám:„ Proč já?“ řekla. "A pak si řeknu: No, a proč ne já? Kdo jiný? Kdo jiný kromě mě si to zaslouží? Nikdo z nás ne,“ dodala Shannen.

Zdroj: Soňa Broulíková
Sdílej článek:

Doporučené články

Partnerské horoskopy

Přehled partnerských vztahů