Šíp.deník.cz

Sharon Stone se ukázala v plavkách: Její božské tělo obdivuje i Pořízková

5 fotografií 5
Sharon Stone
Sharon Stone
Zdroj: Profimedia
Sharon Stone vypadá naprosto skvěle Herečka stárne s grácií Sharon Stone si postavu udržuje plaváním a cvičením Hollywoodská hvězda je jako proutek
Sdílej článek:

Sharon Stone sice příští rok oslaví 65. narozeniny, tento věk by ale hollywoodské hvězdě hádal málokdo. Herečka se na svém Instagramu pochlubila fotografií v plavkách a fanouškům spadla brada.

Sharon Stone patří mezi hollywoodské hvězdy, které umí stárnout s grácií. Herečka se sice netají drobnými estetickými zákroky v obličeji, tělo si ale udržuje pouze zdravou stravou a pravidelným pohybem a přináší to viditelné výsledky.

Stone je ve svých 64 letech opravdu fit, což dokazuje i na jedné ze svých nejnovějších fotek na Instagramu. "Proč se vždycky dostanu do formy, když léto končí," okomentovala Sharon své sexy selfie a pochvalné reakce na sebe nenechaly dlouho čekat.

Postavičku jako lusk dokonce okomentovala i modelka Pavlína Pořízková.

Cvičení a pravidelné plavání 

"Lady, vy jste vždy ve formě, která zabíjí," nešetřila Pavlína Pořízková vůči Sharon Stone chválou.

Sharon Stone se v minulosti pochlubila, jak si udržuje svou postavu snů. "Při cvičení dělám pokaždé něco jiného, podle toho, na kterou část těla se potřebuji zaměřit," prozradila v roce 2014 magazínu Shape.

Herečka navíc pravidelně plave v bazénu, který má na zahradě svého luxusního domu. "Plavání miluji a zjistila jsem, že motýlek je pro mě skvělý workout," uvedla před časem.

Nesmí vám uniknout
Nesmí vám uniknout
Sdílej článek:

Doporučené články

Partnerské horoskopy

Přehled partnerských vztahů