Šíp.deník.cz

Silikonová prsa v akci! Která ČEŠKA DRÁŽDILA neodolatelným výstřihem?

13 fotografií 13
To je panečku výbava. Která z Češek se pochlubila tentokrát?
To je panečku výbava. Která z Češek se pochlubila tentokrát?
Zdroj: Koláž Šíps
Michaela Nosková během veřejné zkoušky šatů pro muzikál Sibyla vskutku zaujala. Dekolt zpěvačky se stal terčem zájmu. Sexy Nosková a její silikonem vylepšené poprsí. Svoje trojky rozhodně neschovávala...
Sdílej článek:

Minulý týden se v Praze za přítomnosti médií zkoušely šaty pro nový muzikál. Veškerou pozornost na sebe ale strhnul jeden vražedný dekolt. Komu patří?

Hrudník vylepšený odborníky z plastické chirurgie má už dnes každá druhá hvězda. A to jak ve světě, tak i u nás doma. Přesto se pohled do takového výstřihu nikdy neomrzí.

Svoji chloubu začátkem března vystavila na obdiv zpěvačka Míša Nosková (33) a její umělé trojky pořádně zabrnkaly na mužskou představivost.

Hlavně to nebylo ani zdaleka naposledy, co se Nosková v černém tílku s výstřihem vytáhla. Maminka pětileté Elišky totiž zrovna zkouší nový muzikál Sibyla - Královna ze Sáby a tenhle vyzývavý kostým je součástí jedné ze scén.

Ostatně před dvěma lety po zákroku plastického chirurga brněnská rodačka přiznala, že na operaci šla hlavně kvůli rolím sexy žen. Tentokrát si zahraje jednu z manželek krále Šalamouna.

Diváci se tedy mají na co těšit! Premiéra Sibyly je 17. března.

Sdílej článek:

Doporučené články

Partnerské horoskopy

Přehled partnerských vztahů