Šíp.deník.cz

Silikonová show! Rozjeté sexbomby z Playboye si OSAHÁVALY obří PRSA!

15 fotografií 15
18+
Výstřih, obří prsa a osahávačka. Tomu říkáme party!
Výstřih, obří prsa a osahávačka. Tomu říkáme party!
Zdroj: Koláž Šíp
Kendra Wilkinsonová dorazila s odzbrojujícím dekoltem... ... filmová premiéra v tu ránu nikoho nezajímala! Všichni zírali do výstřihu téhle kočky z Playboye! Sexuální vábení Wilkinsonové už její kamarádka Jessica Hallová nevydržela a dekolt jí raději zakryla.
Sdílej článek:

V divočině jménem šoubyznys už nemůže nic překvapit. Zvlášť když si pozvete holky z Playboye! Jedna sexbomba dorazila do společnosti s vražedným výstřihem, druhá kráska neodolala a musela si sáhnout…

Byla by to vcelku obyčejná slavnostní filmová premiéra v Los Angeles. Takových jsou během roku stovky… Jenže tentokrát to bylo zatraceně jiné. O zábavu na červeném koberci se postarala bývalá modelka z Playboye s naprosto odzbrojujícím poprsím, která si jako doprovod vzala neméně atraktivní kamarádku.

První promítání filmu Matky na tahu tak muselo ustoupit erotické show, kterou předvedla Kendra Wilkinsonová (31) a její blonďatá kolegyně Jessica Hallová (33). První z nich v džínovém overalu všechny totálně odrovnala rozepnutými knoflíčky ve výstřihu, ze kterého se drala na povrch její obrovská prsa.

Pohled na její silikonem vyplněné pětky nenechal v klidu ani Hallovou, která své staré známé neslušný dekolt nejprve cudně zakrývala rukama. Po chvíli laškování to ale ani ona nevydržela a začala sexy kamarádku osahávat!

A jako by toho nebylo dost, Wilkinsonová, která se od osmnácti let objevovala v Playboyi a dotáhla to až na bývalou partnerku samotného zakladatele časopisu Hugha Hefnera, se rozhodla, že se nenechá zahanbit… Jessicu, která má také zkušenosti se svlékáním pro Playboy, na hrudníku také pěkně omakala!

Ale dost bylo slov, pro lepší představivost si můžete jejich hrátky prohlédnout ve fotogalerii.

Sdílej článek:

Doporučené články

Partnerské horoskopy

Přehled partnerských vztahů