Šíp.deník.cz

Silikonové krásky si poměřovaly nová UMĚLÁ ŇADRA! Kdy jim bylo nejhůř?

9 fotografií 9
Míša Gemrotová a Míša Nosková
Míša Gemrotová a Míša Nosková
Zdroj: Esthé
Míši Gemrotová a Nosková si kontrolují ňadra. Míši Gemrotová a Nosková si kontrolují ňadra. Míša Gemrotová, Míša Nosková a Tereza Budková Tři grácie na kontrole
Sdílej článek:

Míša Gemrotová (29), Míša Nosková (32) a Tereza Budková (25). Ty všechny si poměrně nedávno nechaly zvětšit prsa. A teď se sešly, aby se podělily o své dojmy. Jak jsou s výsledkem spokojené? 

To, že mají některé naše celebrity chirurgicky upravené poprsí, víme všichni. Mezi osoby, které si nechaly hrudník vylepšit a nestydí se za to, patří například Tereza Budková, Míša Gemrotová a Míša Nosková.

Tereza Budková a Míša Gemrotová si nechaly prsa vylepšit na klinice Esthé už minulý rok, Míša Nosková už dokonce předminulý. Jak se jim s novým poprsím žije, co se změnilo, čím si musely projít a hlavně: šly by do toho znovu?

Míša Gemrotová má jasno, neměnila by ani omylem a svého rozhodnutí nelituje. "Nová prsa mám pět měsíců. Pocity jsou skvělé, zvykat jsem si ani nemusela. Od prvního dne pro mě byla absolutně přirozená, jakoby ke mně patřila celý život. Chtěla jsem to tak dlouho, že jsem věděla, co chci a rozhodně bych to nechtěla měnit a vracet zpátky," komentovala velké životní rozhodnutí.

O prsa Míši Gemrotové a Míši Noskové se postaral zástupce vedoucího lékaře kliniky plastické chirurgie - MUDr. Libor Kment. "Je mi ctí plnit sny ženám, které se mi svěří do péče a plně mi důvěřují. Nikdy neberu ohledy na to, jestli se jedná o celebritu, nebo jakoukoliv jinou pacientku. Vždy dělám vše pro to, stejně jako ostatní kolegové na klinice, abych odvedl maximálně profesionální práci," nechal se slyšet.

Prsa Terezy Budkové si vzal do parády MUDr. Karel Urban a i on se postaral, aby Tereza svého rozhodnutí nelitovala. "Moje rodina a přátelé měli velice kladné reakce. Nejpříjemnější byla asi reakce mojí mamky, která řekla, že moje prsa jsou krásná a že si je nechá taky udělat," prozradila. 

A z čeho je Tereza nejvíce nadšená? Rozhodně z možnosti volit úplně jiné druhy oblečení a možnost více se odvázat: "Velmi příjemnou změnou je spodní prádlo. Už konečně žádné push-upky. Můžu si dovolit jiné střihy, například holá záda." 

Míša Gemrotová zpětně přiznala, že to v začátcích není po operaci úplně růžové, ale ani tak by neměnila. "Celkově bych do toho šla znovu, ale ano, samozřejmě jsem měla nějaké bolesti. To musí být jasné každému, že to ze začátku nebude úplně příjemné. Ale při narkóze se mi zdály krásné sny, a když jsem se probudila, tak se splnily. 

Nejdéle má nová prsa Míša Nosková, která si už ani nepamatuje, jak její ňadra původně vypadala. "Nedokážu posoudit, jak se mi změnil život. Jen vím, že se mi teď chodí mnohem lépe v plavkách a nosím více výstřihů. Negativní reakce jsem za celou dobu nezaznamenala a jsem přesvědčená, že je to díky skvělé práci doktora Kmenta," zhodnotila život s novými přednostmi.

Sdílej článek:

Doporučené články

Partnerské horoskopy

Přehled partnerských vztahů