Šíp.deník.cz

Sir Elton John na dně: Manžel ho podvedl! Měl sex ve třech BEZ OCHRANY!

Čelí nejvážnější krizi za celých 25 let, co jsou spolu… Ukázalo se, že partner Eltona Johna tajně vede dvojí život plný nevěr a riskantního sexu. Dokonce ho David Furnish podvedl hned se dvěma muži najednou!

1 / 4
Informace o nevěře prý manželské lásce zasadily těžkou ránu.

S bombastickým odhlalením přišel Daniel Laurence, který tvrdí, že s manželem slavného zpěváka prožil téměř tři roky jako milenec. S Furnishem si užíval v době, kdy se zpěvák staral doma o dva malé syny! „Stýkali jsme se hlavně kvůli sexu. Jednou jsme dokonce vyzkoušeli trojku s mým manželem Pieterem Van Den Berghem. Ten wrestling v olivovém oleji se Davidovi líbil," nechal se slyšet Laurence, podle kterého při vášnivých chvilkách málokdy došlo na použití ochrany.

Furnish svému milenci dokonce sehnal práci. A prý také svému milenci tvrdil, že ho miluje, což by se objevilo v médiích, ale Elton tomu díky svému vlivu dokázal před časem ještě zabránit.

Elton John se svým manželem Davidem Furnishem.Zdroj: Profimedia.cz

Podle mnohých přátel může současná krize vést i k rozvodu, protože Davidova aféra udělala povážlivé trhliny do pracně budovaného obrazu páru, který dbá na prevenci AIDS tím, že používá kondomy. „Jenže jejich obrázek na veřejnosti a doma je něco úplně jiného," vysvětluje jeden z přátel. „Jsou to obyčejní pokrytci, nejvíc tím nechráněným sexem," dodává i Daniel Laurence.

Sdílej článek:

Doporučené články

Partnerské horoskopy

Přehled partnerských vztahů