Šíp.deník.cz

Skandální odhalení! Sexy návrhářka prádla si vyrazila BEZ KALHOTEK!

15 fotografií 15
18+
Zlobivá holka se zase předvedla. Tentokrát světu odhalila svůj rozkrok!
Zlobivá holka se zase předvedla. Tentokrát světu odhalila svůj rozkrok!
Zdroj: Koláž Šíp
Zahia Deharová dorazila na červený koberec v Paříži. Rodačka z Alžírska byla nepřehlédnutelná! Jako už obvykle do všech stran zářilo její gigantické poprsí. A výstřih si raději kontrolovala.
Sdílej článek:

Ve Francii má přezdívku skandalistka. A své pověsti provokativní sexbomba zase dostála, když si nevzala kalhotky a odhalila rozkrok!

Život Zahii Deharové by vydal na docela slušný filmový scénář. Narodila se sice v Alžírsku, ale od dětství vyrůstá ve Francii, kde její jméno zná snad úplně každý. Proslavila se v šestnácti letech, když si ji coby luxusní prostitutku (podívejte se do fotogalerie, jak tehdy vypadala!!!) objednali fotbalisté z reprezentace. Protože byla Zahia nezletilá, byl to tehdy skandál jako hrom a z ní se stala celebrita.

Nabyté slávy chtře využila a stala se návrhářkou spodního prádla. Aféra praskla v roce 2010 a od té doby sexbomba s africkými kořeny přiživuje svoji přezdívku skandalistka. Nejen že neustále odhaluje svoje prsa číslo 5, tentokrát ještě přitvrdila. Na společenskou akci v Paříži si vyrazila v krátkých světlých šatech s výraznými prostřihy.

Ty náležitě odhalovaly nejen její chirurgicky upravený dekolt, ale především její rozkrok. A světe div se, návrhářka prádla Deharová si zapomněla kalhotky!

To je ovšem politováníhodná událost, která se stává maximálně jednou za… No, u ni vlastně nikdy nevíte.

Sdílej článek:

Doporučené články

Partnerské horoskopy

Přehled partnerských vztahů