Šíp.deník.cz

Škatulata: VYKOPLA Gábina manžela Václava Noida Bártu z bytu?

Václav Noid Bárta
Václav Noid Bárta
Zdroj: Herminapress
Sdílej článek:

Krabice plné věcí, shon a k tomu úsměvy. Źe by Gabriela Dvořáková (27) vykopla manžela a otce své dcery Václava "Noida" Bártu (35) ze společného bydlení? Máte pravdu, tady něco nehraje…

Už si docela lebedí, i když práce je čeká ještě dost. Tři dny zabralo stěhování a tři noci už „odbydlela" rodinka zpěváka a skladatele Vaška Noida Bárty ve svém a navíc fungl novém domě. Původní dvoupokojový byt v Uhříněvsi vyklidila a má 4+1 v Mukařově u rybníka. A to ještě zdaleka není konec.

„Chtěli bychom všechny dodělávky a úpravy stihnout tak do prázdnin a pak už jen v klídku bydlet. Kromě obytných místností dobudovávám i hudební studio, počítáme do koupelny s vířivkou a pozor, do budoucna i s přístavbou takové menší stáje. Ještě než se Terezka narodila a já jsem si s ní povídal, když byla v maminčině bříšku, slíbil jsem jí, že až bude trošku větší, koupím jí poníka. A sliby se maj plnit nejen o Vánocích, takže proto i ta uvažovaná stáj," vysvětlil pro agenturu Herminapress romantik Vašek.

Manželka Gábina sice souhlasně pokyvovala hlavou, ale přispěchala s drobnou připomínkou. „Poníka jasně, proč ne, ovšem Terezka víc drandí v kočárku, než by jezdila na koníkovi, takže nechme realizaci tohohle plánu na budoucnost. Teď momentálně ještě dolaďujeme a zařizujeme místnosti, připravujeme i dětský pokojíček, ovšem zatím Terezka spí s námi. Na to, aby byla sama je ještě malinká," vysvětlila Gábina.

„Bude-li potřeba ještě jeden dětský pokojík, žádný problém. I s tím je ve výhledu počítáno. Chci početnější rodinku, takže k Terezce určitě pořídíme brášku, sestřičku nebo nejlépe páreček. O místo ani lásku u nás není nouze," zasnil se Noid. A kdy by se mohli další potomci „nastěhovat"? „Hned to určitě nebude, ale ani za dlouho. Viděla bych to, slovy Koziny, že tak do roka a do dne bychom mohli být v očekávání," doplnila Vaška manželka.

A jelikož se pomalu nachyloval den a práce na oba ještě v jejich domě čekalo více než dost, Gabča zamířila do kuchyně něco vytvořit a Vašek se pustil do řezání, pilování, nošení, zdění atd. „Docela mě to chytlo a musím se pochválit zvládám řadu potřebných činností. Asi bych se tím neuživit, ale baví mě to," dodal na rozloučenou zpěvák a skladatel a zmizel v domě.

Sdílej článek:

Doporučené články

Partnerské horoskopy

Přehled partnerských vztahů