Šíp.deník.cz

Skončí herec Roman Vojtek PŘED SOUDEM? Řeší OBROVSKÉ PROBLÉMY!

Když se podíváte na sociální sít sympatického herce Romana Vojtka, snadno si pomyslíte, že je u něj vše zalité sluncem. Má mladou a krásnou přítelkyni, hodně práce, neustále cestuje, a jeho děti rostou jako z vody. Jenže teď se nad jeho rájem začínají stahovat pořádná mračna. Co se v životě pohledného umělce děje?

2 / 21
Může snad za nezdravý životní styl jeho přítelkyně Petra?

Může snad za nezdravý životní styl jeho přítelkyně Petra?Zdroj: Profimedia.cz

Roman se snaží se svou láskou Petrou na vše špatné nemyslet.

S Petrou plánuje budoucnost, možná i svatbu.Zdroj: Facebook.com

Herec Roman Vojtek vypadá jako slušňák, ale možná skončí před soudem. Ale musíme uklidnit jeho fanoušky, nemůže za to. Sám se totiž dostal do problémů a snaží se je řešit přes své právníky. Jde o existenční problémy?

Herec toho má na placení opravdu plný seznam.

Užívají si spolu každou minutu.Zdroj: Profimedia.cz

Roman je rozvedený a musí platit vysoké alimenty na děti. Do toho měl platit bývalé manželce Tereza nový dům a do toho ten svůj v Řitce u Prahy rekonstruuje. Na to je potřeba opravdu hodně peněz, nepočítaje, že má mladou přítelkyni, která také asi něco stojí.

Petra se snaží Romanovi vše vynahradit, aby na to špatné zapomněl.

Jsou zamilovaní jako puberťáci.Zdroj: Profimedia.cz

Ale teď se na herce přestálo usmívat štěstí. Potřebuje co nejvíce výdělků, aby svůj nadstandartní životní styl mohl zaplatit. Jenže teď narazil! Doteď hrál jednu hlavních rolí v muzikálu „Rocky“, ze kterého neměl zrovna malé příjmy.

Donedávna byl ještě vysmátý.

I s padesátkou na krku umí skotačit jako malý.Zdroj: Facebook.com

Jenže se uvnitř produkce rozhádali šéfové a muzikál se zastavil, i když se měl hrát už koncem ledna a celý únor. Ale v Kongresovém centru v Praze začalo doslova peklo. Producenti se hádají o peníze, ale herci poslední výplaty ještě prý neviděly.

Roman si to ale nechce nechat líbit.

Pro své děti by dýchal.Zdroj: Facebook.com

„Dluží hercům poslední výplaty. Proto se Roman Vojtek rozhodl na produkci podat žalobu kvůli tomu, že mu nezaplatili,“ prozradil Šípu zdroj z muzikálu, který tak dlouho nacvičovali, aby ho kvůli sporům přestali hrát.

Aspoň má více času na děti.

Pro své děti by dýchal.Zdroj: Facebook.com

Herec to tak prostě nechce nechat. Sám má co dělat, aby vše poplatil. A co když mu pak někdo dluží výplatu? To se mu celý finanční plán bortí a sám se dostává do problémů. Proto se asi není čemu divit, že se snaží bránit.

Nechce si nechat líbit žádnou nespravedlnost.

Milencům to moc sluší.Zdroj: Profimedia.cz

Skončí to snad celé u soudu? Nikdo se totiž prý nechce hlásit k odpovědnosti a Romanovi dochází trpělivost. I když pod tou stejnou agenturou nějaký ten čas pracuje a vydělal si u ní údajně kolem milionu a půl, tak se nechce nechat teď okrádat.

I když vypadá, že je zakřiknutý, tak dokáže vystrčit drápky.

Požádá Roman takto Petru o ruku, jako žádal v muzikálu Danielu Šinkorovou?Zdroj: Profimedia.cz

Sám odjel s Petrou na dovolenou, aby přišel na jiné myšlenky, ale radši by měl možná začít šetřit. Jestli se vše dostane k soudu, tak ty peníze může vidět až za několik let. Když nepočítáme to, že měl v muzikálu nadále hrát, ale představení je přerušené.

Doufá, že se to ještě změní a muzikál se opět rozjede.

Byli na akci společně se Simonou Krainovou.Zdroj: Profimedia.cz

V Rockym hrála i jeho přítelkyně, která možná tím přispívala do jejich rodinného rozpočtu. Přeci jen začala bydlet v jeho domě, tak se asi podílí na rekonstrukci. Když teď ale čekají na výplatu, tak by se měli radši uskromnit.

To ale ani jeden z nich neumí. Rádi si užívají.

Začala si snad s Romanem z vypočítavosti?Zdroj: Profimedia.cz

O dalších drbech ze života celebrit se dozvíte v tomto videu:

Zdroj: šíp
Sdílej článek:

Doporučené články

Partnerské horoskopy

Přehled partnerských vztahů