Šíp.deník.cz

Slavná dáma vystavila TROJKY PRSA! Budete se hodně divit, komu patří…

6 fotografií 6
Komu patří tyhle mocné zbraně jen tak neuhádnete!
Komu patří tyhle mocné zbraně jen tak neuhádnete!
Zdroj: Profimedia
Caitlyn Jenner načapali fotografové v Malibu. A plný výstřih bývalého atleta nešlo přehlédnout. Silikonové poprsí nelze od skutečného ženského rozeznat. Caitlyn Jenner (vpravo) ještě v dobách, kdy to byl Bruce. Na fotce je s exmanželkou Kris.
Sdílej článek:

Heslem čím hlubší, tím lepší se řídila tahle slavná dáma. Své silikonové trojky vystavila na obdiv v hodně provokativním výstřihu. Ale…

Na první pohled stojí za hřích, co říkáte, pánové? Na ten druhý je tu už tak trochu problém. Tyhle luxusní prsa číslo 3 totiž mají velmi netradiční majitelku.

Na hrudníku se jimi totiž pyšní Caitlyn Jenner (65). Pokud byste náhodou nebyli v obraze, pak vězte, že Caitlyn byla ještě před půl rokem Bruce! Jde o nevlastního otce Kim Kardashian a bývalého olympijského vítěze v desetiboji, což je ryze mužská atletická soutěž.

Jenže Bruce se na stará kolena rozhodl pro změnu pohlaví a dnes svádí své okolí coby něžná Caitlyn tímto dekoltem, tak jako v úterý v Malibu. Inu, na první pohled sexy, na ten druhý už tahle prsa pro většinu mužské populace tak lákavá nejsou…

Sdílej článek:

Doporučené články

Partnerské horoskopy

Přehled partnerských vztahů