Šíp.deník.cz

Slavná modelka fotila nahá… Co ukázala na DRUHÉ PŮLCE FOTKY?

9 fotografií 9
18+
Modelka se pochlubila svým dokonalým zadečkem. A nejen tím...
Modelka se pochlubila svým dokonalým zadečkem. A nejen tím...
Zdroj: Instagram
Candice Swanepoel, lépe řečeno její první polovina... ... krásná modelka ale nenechala fanoušky ochuzené o druhou půlku. A takhle vypadá nahá v celé kráse. Kočička z Afriky má opravdu uctyhodnou sbírku sexy snímků.
Sdílej článek:

Jó, být krásná a živit se modelingem, to dá kus práce. Neustále musíte lítat po exotických destinacích, je potřeba se bez přestání opalovat na sluníčku a zas a znovu musíte sdílet své nahé fotky…

Ve výše popsaném režimu tedy alespoň funguje jihoafrická kráska Candice Swanepoel. Jedna z nejlépe vydělávajících modelek současnosti si na práci rozhodně stěžovat nemůže.

Její ozdobou jsou neuvěřitelné nádherné modré oči, navíc nemá princezna z JAR problém odhodit své svršky. V kurzu se Candice udržuje také neustálým provokováním svých obdivovatelů.

Její profil na Instagramu, to je jedna velká erotická nástěnka. Nedávno nadvakrát sdílela svoji nahou fotku, která vznikla na oblíbeném ostrově celebrit Svatý Bartoloměj.

„Focení pro Maxim," napsala stroze andílek Victoria's Secret. Sebe samu v sexy póze sdílí každou chvíli, a tak už si nejspíš neláme hlavu s komentáři. Tahle vzrušující strategie Afričance ovšem vychází. Fanoušků má víc, než slavnější kolegyně Gisele Bundchen, Adriana Lima, či Kate Moss.

Sdílej článek:

Doporučené články

Partnerské horoskopy

Přehled partnerských vztahů