Šíp.deník.cz

Slavná sexbomba UKÁZALA PRSA! Takhle odvážná ještě nebyla!

8 fotografií 8
18+
Sexy kráska odhalila své přednosti víc, než kdy dřív...
Sexy kráska odhalila své přednosti víc, než kdy dřív...
Zdroj: Koláž Šíp
Nicole Scherzinger se při svém posledním focení odvázala... ... a bradavky jsou na světě. Rodačka z Havaje je velmi sexy žena. Nicole se svým tělem chlubí velmi ráda.
Sdílej článek:

Patří mezi nejvíc sexy ženy světa a má za sebou desítky svůdných focení. Tentokrát ale zašla ještě o krok dál a poprvé ukázala bradavky…

Jejích sexy fotek je plný internet. Teď ale všem doslova vyrazila dech! Zpěvačka Nicole Scherzinger totiž ve svém nejnovějším focení překonala sama sebe.

Na sérii snímků stojí u okna před automatem na slavný sladký nápoj. Na sobě má jen ultrakrátké džínové kraťasy a hlavně průhledný top, pod který si ikona dívčí skupiny Pussycat Dolls nevzala podprsenku.

Vcelku očekávaně se tak pod závojem jasně rýsují její silikonové trojky prsa a vidět jsou dokonce i bradavky krásky s exotickým vzhledem, který do vínku dostala díky narození na Havaji.

Světová média okamžitě spekulují, zda je nejerotičtější focení Scherzinger reakcí na rozchod s pilotem F1 Lewisem Hamiltonem? Pokud ano, tak jednomu z nejbohatších sportovců můžeme jedině děkovat.

Video s nejnovějšími fotkami Nicole Scherzinger

Zdroj: Youtube
Sdílej článek:

Doporučené články

Partnerské horoskopy

Přehled partnerských vztahů