Šíp.deník.cz

SMUTNÉ VÁNOCE Digi z Ulice: Proč Míša Maurerová UTÍKÁ PRYČ?

Pro většinu lidí jsou Vánoce svátky klidu a míru, které mohou strávit se svou rodinou a nejbližšími. Těší se na ně už několik měsíců předem, jenže u herečky Míši Maurerové je to naprosto jinak. Ta má občas doslova hrůzu, co jí prosinec zase přinese špatného. I když má malé děti, tak to pro ni není to nejhezčí období. Proč se Vánoc tolik Digi z Ulice děsí?

2 / 21
Michaela Maurerová

Michaela MaurerováZdroj: Šíp PLUS

Míša dokáže být i pěkná divoška. Jen se sami přesvědčte:

Zdroj: Youtube

Míša Maurerová má plné ruce práce s dvojčátky.Zdroj: Profimedia.cz

Většina z nás už nemůže dospat, kdy „přijde Ježíšek“. Nejde ani zas tolik o dárky jako o tu pohodu, kterou si můžete dle libosti užívat, koukat na pohádky, jíst vánoční cukroví a po celém roce se konečně na chvíli zastavit.

Míša je baťůžkový typ.Zdroj: archiv Roncato Cz&Sk

Hlavně si užívat ty chvíle s rodinou, na kterou přes rok nemáme tolik času, jak bychom chtěli. I herečka Michaela Maurerová je dost pracovně zaneprázdněná a každou volnou chvíli věnuje svým milovaným dvojčatům.

Kvalitní kufr potřebuje kvůli neustálému cestování.Zdroj: archiv Roncato Cz&Sk

I když má malé děti, tak pro ni Vánoce neznamenají nic významného. Spíš jí to stresuje, protože neví, kdy bude bez dětí. Jako rozvedená máma se totiž na svátky o ratolesti dělí s bývalým manželem, takže neví, jestli bude sama, nebo obklopena milovanými dětmi.

Míša Maurerová si svého kolegu kdysi oblíbila. Zdroj: Tilen Vajt

„Protože jsme s manželem rozvedení a na Vánoce si děti „střídáme“, někdy jsem na svátky sama. To potom utíkám nejraději třeba na hory nebo do velké metropole. Užívám si, že jsem ukrytá a nemusím řešit svátky tím tradičním způsobem se stromkem a dárečky,“ svěřila se Míša.

Míša Maurerová během foceníZdroj: archiv

Přestože nemá moc času na nějaké velké dovolenkování kvůli pracovnímu vytížení, tak je ráda za každou volnou chvíli. S dvěma dětmi si moc klidu neužije, tak využívá toho, když jsou zrovna na Vánoce u tatínka a ona sbírá síly na další rok.

Herečka si umí svůj život zabalit světelnou rychlostí do jednoho kufru.Zdroj: archiv Roncato Cz&Sk

Vztah Michaely Maurerové a Michala Kožíška je minulostí. Zdroj: Astrosat Media

„I když jsem se párkrát jela ohřát v zimě třeba na Srí Lanku, tak u toho moře stejně dlouho nevydržím. Rozhodně nejsem ten typ, co si nastaví minutku a griluje se poctivě z každé strany. Potřebuji pořád něco podnikat, takže v zimě jezdím nejraději na hory běžkovat nebo na snowboard,“ dodala zrzka, která si při balení kufrů oblíbila značku Roncato. Aspoň při těch "útěcích" má styl. 

Maurerová MichaelaZdroj: archiv šíp

Ale není to zrovna „balící“ typ. „Tak čtrnáct dní před cestou si začnu do kufru odkládat věci, které si chci vzít, potom na poslední chvíli vše protřídím a zredukuji na půlku. Jsem na to náležitě pyšná jen do doby, než zjistím, že jsem vyřadila to, co zrovna potřebuji,“ uzavřela vyprávění sympatická zrzka.

Míša Maurerová jako pin-up girlZdroj: Page underwear

Míša se za svou postavu rozhodně nemusí stydět. Zdroj: Page underwear

Tak radši nad nějakými svátky radši nepřemýšlí. Nechce být smutná z toho, že neuvidí ty jiskřičky v dětských očích, když zrovna „přijde Ježíšek“. Zvolila taktiku „utíkací“ a chce před tím smutkem zmizet. Zatím se jí to dodnes dařilo…

Míša probírala své problémy s ostatními maminkami, Monikou Zoubkovou a Janou Bernáškovou.Zdroj: Šíp

Sdílej článek:

Doporučené články

Partnerské horoskopy

Přehled partnerských vztahů