Šíp.deník.cz

SMUTNÉ vyprávění Jana Kačera o nemocné ženě: Křik a BEZNADĚJ!

15 fotografií 15
Herec se o svou manželku bojí.
Herec se o svou manželku bojí.
Zdroj: Profimedia.cz
Do společnosti chodí už jen výjimečně. Nina neuvěřitelně chřadne. Snaží se být nad věcí. Nina už potřebuje neustálou podporu.
Sdílej článek:

Žijí spolu neuvěřitelných dvaašedesát let. Překonali spolu i spousty nehezkých chvil, ale milují se doteď. Jenže herec Jan Kačer (80) připouští, že teď už to kvůli věku a nemoci není vůbec lehké. Jeho žena Nina Divíšková (80) se mu ztrácí před očima a chvílemi je nesnesitelná. S tím se umělec nedokáže vypořádat.

Mohlo by vás také zajímat:

Utajená BOLEST Dary Rolins: HÁDKY kvůli nenarozenému miminku!

PODIVNÉ HOBBY: Tahle kráska si už 2 roky fotí selfie s neznámými páry "v akci"!

Patří mezi nejstálejší páry českého šoubyznysu. Mohli by vyučovat o vzájemné lásce, respektu, toleranci a hlavně celoživotní podpory. I teď se snaží Jan svou ženu v těžkých chvílích podporovat. Ale bohužel občas i on, ten noblesní gentleman, ztratí nervy.

"Nesnáším tu nemoc. Mám čím dál víc rád Ninu, čím je hubenější, tím víc ji mám rád. Ale projevy nemoci, sobecké výkřiky a poroučení: "Dej mně pivo, dej mně cigaretu!" Jak se opakuje. Jak zapomíná. To mě tak neobyčejně sere, že na ni někdy i řvu. Snažím se dořvat k podstatě její osobnosti, k té vznešené a noblesní holce, kterou bývala a jistě chce být dál. V ten moment se mi nechce uvěřit, že je nemocná. Platíme za celý život," prozradil herec smutně pro časopis Instinkt.

Snaží se být nad věcí a Nině pomáhat, jak to jen jde. Jí bohužel stáří dohnalo dříve, než jejího muže, který je i přes svůj věk stále vitální a hraje i v divadle. Sám si ale s touto situací nedokáže vůbec poradit.

"Přečetl jsem toho hodně, co se týká stáří. Od starých románů a starých filozofů až po moderní literaturu, ale teprve když vás to postihne, poznáte, co to je. A každého ho to postihne jinak," dodal zkroušeně Jan.

Tomu teď největší radost dělají hlavně malé vnučky, se kterými se snaží trávit všechen volný čas. Dokážou mu do žil vnést trochu toho dětské optimismu, aby pak se pak mohl dál starat o svou osudovou lásku.

Sdílej článek:

Doporučené články

Partnerské horoskopy

Přehled partnerských vztahů