Šíp.deník.cz

Smutný pohled: Bývalá KRÁSKA ze seriálu Přátelé neuvěřitelně ZESTÁRLA!

4 fotografií 4
Stačilo deset let a Lisa vypadá úplně jinak.
Stačilo deset let a Lisa vypadá úplně jinak.
Zdroj: archiv
Stačilo deset let a Lisa vypadá úplně jinak. Praštěná Phoebe byla nedílnou součástí slavného seriálu. V dobách největší slávy. Lisa jako Phoebe
Sdílej článek:

Lisa Kudrow oslňovala v seriálu Přátelé deset let, ale stačila další dekáda a z krásné blondýnky je ustaraná dáma, které by většina lidí hádala důchodový věk.

Herečce sice není ani 60 let, ale vypadá mnohem starší. Tento týden ji fotografové přistihli v Los Angeles při vystupování z auta a chvíli možná váhali, zda před sebou skutečně mají bláznivou Phoebe ze slavného seriálu.

Přátelé se vysílali od roku 1994 deset let a celou dobu to vypadalo, jako by Lisa snad ani nezestárla. Od poslední klapky se ale značně změnila. Na aktuálním snímku sice pršelo, takže její vlasy byly poněkud zplihlé, ale to výsledný dojem ovlivnilo jen minimálně.

Fanoušci si všimli, že Lisa je podivně smutná už delší dobu. Veřejnosti se straní, a když už se na nějaké akci objeví, většinou má daleko do veselých kreací, které předváděla v Přátelích.

Třeba se časem dozvíme, zda ji třeba netrápí zdraví nebo jí neklape vztah s Michelem Sternem, kterého si vzala v roce 1995.

Sdílej článek:

Doporučené články

Partnerské horoskopy

Přehled partnerských vztahů