Šíp.deník.cz

ŠOKUJÍCÍ FOTO: Princ Charles a jeho vášnivá líbačka s mužem!

11 fotografií 11
Princ Charles má problém
Princ Charles má problém
Zdroj: Koláž Šíp
Princ Charles Tají Charles s Camillou velkou věc? Princ Charles se synem Williamem princ Charles
Sdílej článek:

Jeho tajný život se poprvé dostal před oči veřejnosti… A pro mnohé to byl šokující pohled! Princ Charles se totiž nechal nachytat při intimní chvilce s mužem!

Podle palácových zdrojů jsou explozivní snímky nejspíše posledním hřebíčkem do rakve princových nadějí, že se stane králem. Znechucená královna Alžběta II. je prý po spatření snímků ještě více než kdy dřív rozhodnutá, že korunu dostane její vnuk William.

Šokující fotografie prý zdrtily i samotného Charlese. „Byl celý rudý rozpaky," říká zaměstnanec. „Po tomhle už neexistuje žádný způsob, jak by se mohl věrohodně hájit."

A opravdu to tak vypadá – Charles se na snímcích intimně sápe po mladém muži s perfektní figurou! Jejich hluboké polibky plné vášně jsou mezi muži poměrně netradiční…

Podle magazínu, který s informací přišel, Charles po vášnivé chvilce s mužem zabředl do tiché, spiklenecké konverzace. Pak odešli každý jiným směrem. „V minulosti býval ve skrývání svých sexuálních prohřešků mnohem preciznější, teď jako by si přestal dávat pozor," tvrdí zdroj. „Skoro jako by mu nezáleželo, kdo všechno se o jeho tajemstvích dozví."

Charlesova náklonnost k mužům není prý překvapením pro jeho manželku Camillu Parker-Bowlesovou. „Už od dob jejich puberty Camilla ví, že má Charles slabost pro chlapce," vysvětluje informátor. „Ale dělala, že o tom nemá ani zdání, protože dokud se o tom nevědělo, mohla to využívat jako svou výhodu, kvůli které se měla stát královnou. Z manželství díky tomu může odejít snadno," dodal.

Už před třemi lety se objevily spekulace, že Camilla vydírá Charlese jeho homosexuální minulostí.

Sdílej článek:

Doporučené články

Partnerské horoskopy

Přehled partnerských vztahů