Šíp.deník.cz

ŠOKUJÍCÍ PŘIZNÁNÍ Jiřího Suchého: Jako chlapec byl ZNEUŽÍVÁN!

Umělec, kterému táhne na devadesátku, je stále plný elánu a optimismu, ale v dětství si prošel doslova peklem. Dlouhá léta to v sobě Jiří Suchý dusil, trýznil se tím, nechtěl svým nejbližším přidělávat starosti. Přitom ale věděl, že se mu stalo něco zlého, ošklivého, což jako děcko nedokázal pořádně rozeznat. Až teď si dokáže přiznat, jakým traumatem si prošel!

2 / 22
Jiří Suchý se svého divadla nevzdá.

Jiří Suchý se svého divadla nevzdá. Zdroj: Šíp PLUS

Jiří si prošel doslova peklem.

Suchý bydlí nedaleko své manželky, nikoli s ní.Zdroj: Šíp

Na usměvavém hudebníkovi byste jen těžko hledali nějaké známky po tom, jakým peklem si jako kluk musel projít. Přitom nešlo o nic malicherného, tváří v tvář se potkal s pedofilem. Dokonce ho ten muž měl i zneužívat!

Radši by na nějaké okamžiky ze svého dětství zapomněl.

Legendární herec Jiří Suchý má s obdobím kolem Vánoc špatné zkušenosti.Zdroj: Deník

Dlouhé roky o tom nechtěl Jiří Suchý vůbec mluvit. Radši to ze své mysli vytěsnil a dělal, že se vlastně nic nestalo. I když nechtěl, tak myšlenky na ty zažité hrůzy se mu neustále vracely a vracely, až na stará kolena šel s pravdou ven.

Už to v sobě nedokázal dusit.

Jiří Suchý a jeho mladičká manželka Markéta nejsou ve společnosti často vidět spolu.Zdroj: Archiv

Asi chtěl, aby se mu konečně ulevilo a přišlo to smíření s těžkým osudem. Proto se i po tolika letech chtěl z toho vypovídat. Asi si myslel, že když tu hrůzu vypustí ven, tak ho konečně přestane strašit v jeho hlavě.

Snad mu ta zpověď pomůže ke klidu.

Jiří Suchý se svého divadla nevzdá. Zdroj: Šíp PLUS

Stalo se to, když Jiřímu bylo pouhých jedenáct let, rodiče ho poslali do internátní školy do kláštera ve Svatém Janu pod Skalou. Psal se teprve rok 1942 a malý chlapeček, který se nedokázal vyznat v lidech a byl velmi důvěřivý, narazil na úchyla.

Teď už by všechno udělal naprosto jinak.

Herec Jiří Suchý.Zdroj: Deník

„Jeden pedofil, shodou okolnosti to byl Němec, ve Svaté Janě pod Skalou přece jen byl. Já tehdy jeho zvláštnost neuměl poznat, nevěděl jsem, oč šlo, ale pamatuji si, jak nás rád plácal přes zadek, když někdo něco provedl,“ pustil ven své černé vzpomínky Jiří.

Velkou oporou je Jiřímu jeho parťačka Jitka Molavcová.

Jitka Molavcová s Jiřím Suchým spolupracovali s Matuškou v Semaforu.Zdroj: Mediafax

Ten už teď z toho trauma nemá, snaží se nad tím povznést a radši na to nemyslet. I když to občas nejde a vzpomínky se neustále vracejí. Ale když se s tím svěřil, tak mu spadl kámen ze srdce, že on přeci nebyl ten špatný, ale to ten Němec.

Za svá léta toho dokázal hodně, ale něco ho pořád tížilo.

Na účinkování v Semaforu Tomáš rád vzpomíná. „Spolupráce s žijící legendou, Jiřím Suchým, pro mě byla čest.“Zdroj: archiv

Dlouho si prý vyčítal, že to hned nepoznal, že nezakročil, aby byl pedofil odhalen. Ale bál se v novém prostředí a nevěděl, jestli by mu vůbec někdo věřil. Byl to malý chlapec, kterého by nakonec mohli obvinit ze lhaní.

Teď už to ale ze sebe mohl pustit ven.

Jitka Molavcová a Jiří SuchýZdroj: Herminapress.cz

Hudba mu pomáhá zapomenout na černé vzpomínky na dětství.

Jitka Molavcová a Jiří SuchýZdroj: Herminapress.cz

Naštěstí to ale na Jiřím nenechalo velké následky. Sám se z toho snažil vypsat. Proto vlastně začal psát písničky, protože při této činnosti nemusel myslet na nic špatného, co se mu v životě stalo. Ani na toho pedofila, který ho v mládí zneužil.

Na stará kolena se nakonec s tím, co se mu stalo, smířil.

Jitka Molavcová a Jiří SuchýZdroj: Herminapress.cz

Chce jen rozdávat radost a na nic špatného nemyslet.

Jitka Molavcová a Jiří SuchýZdroj: Herminapress.cz

O životě dalších známých osobností se dozvíte v tomto videu:

Zdroj: šíp
Sdílej článek:

Doporučené články

Partnerské horoskopy

Přehled partnerských vztahů