Šíp.deník.cz

Šokující PŘIZNÁNÍ tenistky Petry Kvitové: Kvůli kariéře žije bez sexu!

Petra Kvitová na Roland Garros
Petra Kvitová na Roland Garros
Zdroj: archiv
Sdílej článek:

Česká tenisová jednička Petra Kvitová (23) se na tenisových kurtech od provalení vztahu s Radkem Štěpánkem (35) trápí. A vypadá to, že zpátky do formy se chce dostat sexuální abstinencí.

Přestože se Kvitové už delší dobu nedaří, stále patří do užší ženské tenisové špičky. Jenže na loňskou průměrnou sezonu letos zatím navázala ještě hůř! Bilancí 4 výhry 4 prohry z ledna a února se devátá hráčka světa rozhodně chlubit nemůže!

Špatné výsledky se odrazily také na jejích odměnách. Za první dva měsíce roku 2014 vydělala cca 2,6 milionu korun. Ovšem odečtěte všechny náklady a je to jen zlomek toho, co si dokázala uhrát před pár lety. Možná i proto se rozhodla změnit přípravu. Zatímco v zimě trénovala po boku partnera Radka Štěpánka, před právě začínajícím turnajem v Indian Wells dřela bez něj. „Mým nejlepším kamarádem v posledních dnech byl stroj na běhání," přiznala Petra na svém webu.

Tedy žádný Radek, žádný sex… „Ale nic mě nebolí," pochvaluje si. Vypadá to, že po tréninkových dávkách v posilovně si tentokrát opravdu nepřidávala další makačku v posteli. Jak se to odrazí na výsledcích, se její fanoušci Petry dozví v příštích dnech.

Sdílej článek:

Doporučené články

Partnerské horoskopy

Přehled partnerských vztahů