Šíp.deník.cz

ŠOKUJÍCÍ PROMĚNA: Ben Affleck si z odvykačky odnesl hromadu svalů

Filmový Batman Ben Affleck se před měsícem rozhodnul, že by se měl jít léčit. Po denních ožíračkách se svou novou sexy přítelkyní Shaunou Sexton Affleck zkolaboval a poprosil svou ex manželku Jennifer Garner, zda by ho neodvezla do odvykacího centra. Po třiceti dnech od zapsání se Ben poprvé ukázal světu, a bylo vidět, že mu odvykací kůra neskutečně pomohla!

1 / 13
Ben Affleck

Ben Affleck si prošel několika superhrdinskými rolemi. Ze všeho nejdřív jako Daredevil, slepý bojovník proti zákeřným zločincům. V posledních letech ztvárňuje Batmana, mohli jsme ho vidět bojovat proti Supermanovi ve filmu Batman vs. Superman, v Justice Leag, na vteřinu se objevil i v Sebevražedném oddílu.

Hrdina je však jen na filmovém plátně. Jeho osobní život je pevně propletený se závislostí na alkoholu, kterou se mnohokrát pokoušel zlomit. Naposled to bylo v roce 2017, když se pyšnil střízlivostí. Jenže alkohol je špatný sluha a špatný pán a režisér filmu Argo do toho opět spadl až po hlavě. Mohl za to rozchod s bývalou přítelkyní Lindsay Shookus, a když si nabrnknul mladou modelku Shaunu Sexton, ztratil hlavu a opíjel se do němoty. Naštěstí ho jeho ex manželka Jennifer Garner zachránila.

Závislost mu ničila život

Ben AffleckZdroj: winto

,,Dokončil jsem léčení v léčebně pro alkoholově závislé. S tímto problémem jsem se v minulosti dlouhodobě pral a budu s ním nadále bojovat. Chtěl bych žít svůj život, jak nejlépe svedu, a chci být tím nejlepším otcem pro své děti," podělil se Affleck v roce 2017, když úspěšně ukončil odvykací léčbu.

Stačil však rok a byl v tom zase. Naštěstí poznal, že takhle to nemůže pokračovat, a poprosil ex manželku Jennifer Garner o pomoc. Ještě ten den ho odvezla na odvykačku a o Benovi jsme od té doby neslyšeli.

Přítelkyně ho v alkoholu podporovala

Ben AffleckZdroj: winto

Hlavním důvodem druhé alkoholové mízy byl tragický rozchod s dlouholetou partnerkou Lindsay Shookus. Jako jediné východisko viděl lahvinku whiskey, a po ní ještě jednu.

Když nedlouho poté nabalil americkou modelku Shaunu Sexton, doufal, že ho vytáhne z toho nejhoršího, odřízne ho od pití a pomůže mu zapomenout na nevydařený vztah. Stal se ale pravý opak, jelikož se ze Sexton vyklubala náruživá milovnice alkoholu a Benovu závislost jen podpořila.
,,Mám ráda whiskey se sodou. Lidé se na to netváří, ale já to mám ráda," přiznala kulišácky.

Jennifer Garner zasáhla včas

Ben AffleckZdroj: winto

Affleck byl den před odvezením do léčebny spatřen, jak v teplácích a šedém tričku přijímá objednaný alkohol. Podle všeho to byla skotská whiskey značky Johnnie Walker, kterou má rád Ben i jeho nová přítelkyně.

Už to jeho bývalou manželku uvedlo v domnění, že se Ben opět spustil nesprávnou cestou. Dva dny na to ho spolu s neznámou kamarádkou odvezla do odvykacího centra, kde už předtím absolvoval odvykací kůru.

Kráčející skála

Ben AffleckZdroj: winto

Během svého pobytu na odvykačce byl Ben mnohokrát spatřen, jak se spolu se svým trenérem chodí trénovat. Poslední fotky ukazují šokujícího proměnu Oscarového režiséra.

Zatímco před měsícem vypadal sešle, natekle, s kruhy pod očima a ochablým tělem, třicet dnů na sezeních z něho udělalo hroudu svalů. V šedých kalhotách a upnutém triku, párajícím se kolem mohutných bicepsů, si Ben nesl ledový nápoj a kráčel si to jako největší pán. 

Je z něho úplně jiný člověk

Ben AffleckZdroj: winto

Vypadá to, že odvykací kůra ho přiměla více zapracovat na své fyzičce. Možná se tím připravuje na nový díl o Batmanovi, tyto informace ale nejsou nijak potvrzené. Ben se ale zdá šťastný a plný života.

,,Jsem šťastný, že mám kolem sebe lásku svých přátel a rodiny, včetně matky mých dětí Jennifer, která mě podporovala a starala se o naše děti v době, kdy jsem slíbil, že se sebou něco udělám," řekl Ben Affleck tehdy v roce 2017. Myslíme si, že to samé bude platit i teď.

Byla na odvykačce i Lea Šteflíčková?

Zdroj: Šíp
Sdílej článek:

Doporučené články

Partnerské horoskopy

Přehled partnerských vztahů