Šíp.deník.cz

Souboj výstřihů sexy Slovenek: Dvojitá porce DOKONALÉHO POPRSÍ!

15 fotografií 15
Dámy předvedly vskutku oslnivé výstřihy!
Dámy předvedly vskutku oslnivé výstřihy!
Zdroj: Koláž Šíp
Populární slovenské pěvecké duo Twiins zazářilo na pražském vánočním večírku. Veronika (vlevo) a Daniela Nízlová se sladily do černé... ... a hlavně obě oblékly sexy výstřih! Nádherné sestřičky pochopitelně poutaly veškerou pozornost.
Sdílej článek:

Na krásnou ženu je vždy radost pohledět. A co teprve, když jsou dvě oslnivé hvězdy na vlas stejné a ještě ke všemu se rozhodnou veřejně vyprsit?

Nesmí vám uniknout
Nesmí vám uniknout

Tyhle krásné sestřičky nenechají žádného zástupce mužského rodu v klidu. Proč? Jednoduše proto, že jsou pekelně sexy a ještě se moc rády provokativně oblékají…

O pozornost si tentokrát řeklo slovenské pěvecké duo Twiins, neboli dvojčata Veronika a Daniela Nizlová (30). Nádherné brunetky se ještě před Vánoci stihly objevit v Praze na večírku Divadla Brodway a o hvězdách večera bylo v tu ránu rozhodnuto.

Veronika a Daniela totiž bezesporu patří mezi nejvíc sexy slovenské celebrity! Jejich atraktivitě pochopitelně přihrává fakt, že jsou identická dvojčata, a také že se nebojí provokace.

Na vánoční party se sladily do černé a hlavně obě zvolily pořádně rafinovaný výstřih! Sestřičky mají společné opravdu hodně, a tak si před lety shodně nechaly u plastického chirurga vymodelovat také umělé poprsí číslo tři…

Mrkněte do fotogalerie, zda víc do světa křičí prsa vyšší Daniely, nebo vdané Veroniky?

Sdílej článek:

Doporučené články

Partnerské horoskopy

Přehled partnerských vztahů