Šíp.deník.cz

Spice Girl Mel B: Alkoholová a SEXUÁLNÍ závislost ji dostala do LÉČEBNY!

Tohle nikdo od bývalé Spice Girl nečekal! Mel B se přiznala, že poslední roky prožila doslova horor! Její nevyvedený bývalý manžel Stephen Belafonte ji roky psychicky týral, než se Mel odholala požádat o rozvod. Ten se po necelém roce konečně uskutečnil a Mel B je rozvedená a single. A nastupuje do léčebny.

1 / 17
Mel B

Mel B, bývalá členka legendární dívčí skupiny Spice Girls to poslední roky neměla lehké. Může se zdát, že podle Instagramu Mel B vede pohádkový život celebrity, neustále ji vidíme pracovat a celkové mění této zpěvačky se dostává do astronimických výšin, ze kterého by byl kdekdo neskutečně šťastný, pravda se ale nachází trochu jinde. Roky ubližování ze strany bývalého manžela se na ni podepsalo, práce, peníze ani rodina a přátelé jí nedokázali přinést úlevu a Mel B začala užívat alkohol jako bránu do světa bez bolesti. 

K tomu přiznala i závislost na sexu. Porotkyně talentové soutěže America's Got Talent se podle svých slov dostala na úplné dno, ze kterého stačila ublížit mnoha lidem, které miluje. Byla jí dignostikována posttraumatická stresová porucha (PTSD) z těžkého a složitého rozvodu, který tento rok musela podstoupit. Nakonec vyhrála svou svobodu, a nejen to. Dcera Mel B a Stephena Belafonta byla svěřena do její péče a tatínek z toho samozřejmě nemá radost. I tak se ale rozhodla podstoupit důležité kroky k tomu, aby byla nejlepší matkou svým dětem.

Jak jsou na tom její hvězdné kamarádky?

David Victoria BeckhamZdroj: winto

Dny slávy Spice Girls pravděpodobně nikdy neskončí, alespoň dokud se holky stále ukazují v televizi a objevují se nové zvěsti o znovushledání pětice slavných zpěvaček, které před více než 20 lety zbořily svou chytlavou hudbou veškeré hranice a staly se nejúspěšnější dívčí skupinou.

Některým se vede lépe - například Victoria Beckham je šťastné vdaná, děti na krku, módu má v malíku a s Davidem jsou neustále zváni na nejrůznější královské akce a svatby, protože mají konexe po celé Británii. A nejspíš jí dělá i radost, když může rozmetat jakékoliv navrhy na jedno poslední Spice girls turné.

Ne všem se daří

Mel B se shlédla spíše v práci porotkyně, soudcuje anglické verze X-Factoru, SuperStar a všeho možného i nemožného dalšího. Má tři děti a vcelku neštěstí v lásce. S nikým nevydržela moc dlouho, svatby končily rozvodem. Chodila i s Eddiem Murphym.Zdroj: Youtube

Některým o trochu hůř - Mel C, která se snaží prosadit novou hudbou do nové doby, ale moc se jí nedaří, navíc nebyla pozvaná na královskou svatbu Meghan a Harryho, což ji samozřejmě naštvalo, už jen kvůli tomu, že její kolegyně/kamarádky na svatbu pozvány byly.

A pak je tu Mel B, o které si všichni mysleli, že její hvězdná cesta pokračuje stejně hezky, jako když před více než dvaceti lety začala. V talentové soutěži America's Got Talent dělá porotkyni od roku 2013, pracovní život má možná pohádkový, ten osobní je však velmi krušný.

Hororové manželství

Mel BZdroj: winto

Manželství s televizním a hudebním producentem Stephen Belafontem bylo pro Mel B naprosto hrůzné! Podle zpěvačky ji Belafonte nejen emocionálně ubližoval, ale mlátil ji a dokonce ji podvedl s chůvou, která otěhotněla.

Belafonte všechna tato tvrzení odmítá, nic však nebránilo Mel požádat o rozvod. Mohl to být rychlý proces, kdyby oba nebyli úspěšní, bohatí a mocní. Místo toho se jejich rozvod táhnul rok, který Mel B - rozená Melanie Brown- nesla nesmírně těžce.

O svých problémech se nebojí mluvit

Mel BZdroj: winto

Těžkost rozvodu pochopí až někdo, kdo tímto složitým procesem sám prošel. Mel popisuje poslední půl rok jako naprosté dno svého života. Začala pít, aby otupila bolest, vyvinula se jí závislost na sexu, kterého se pořád dožadovala, aby zapomněla na minulost.

Nejhůř to ale snášeli lidé kolem zpěvačky, respektive děti.
Mel se odhodlaně vyjádřila ke svému problému s pitím a závislostí na sexu. ,,O mé závislosti na alkoholu jsem velmi upřímná," říká. ,,Pitím se snažím utlumit bolest, ale je to jenom způsob, jak skrýt, co se doopravdy děje."

Brutálně upřímná

Mel BZdroj: winto

V rozhovoru pro The Sun řekla: ,,Ve spolupráci se spisovatelem pracuji na své knize Brutally Honest (Brutálně upřímná) a můžu říct, že celý ten proces, kdy vzpomínám a znovu se snažím oživit si to psychické týrání, kdy se snažím čelit všem svým problémům, je nesmírně traumatický."

,,Někdy je příliš těžké vyrovnat se se všemi emocemi najednou. Ale můj problém nebyl nikdy alkohol nebo sex - je to něco pod tím vším," přiznala zpěvačka deníku.

Miluj mě, nebo odejdi

Mel BZdroj: winto

Hodiny před velkým rozhodnutím jít se léčit si Mel udělala nové tetování, které shrnuje poslední roky jejího života a všechny bolesti, které manželstvím utrpěla. Stojí na něm Love me or leave me alone, což v překladu znamená Miluj mě, nebo mě nech na pokoji. Tím popsala celý svůj vztah se svým ex manželem.

Svůj rozvod náležitě oslavila. Video, ve kterém její přítel a stylista Gary Madatyan zvedá rozvodové papíry, sdílela zpěvačka na svém instagramovém účtu.

Děti na prvním místě

Mel BZdroj: winto

Soudce smetl ze stolu žádost o zákaz přiblížení, dvojice se po rozvodu tedy dohodla na tom, že se k sobě nebudou přibližovat na vzdálenost 180 metrů. Což je zvláštní, ale proč ne, udělá li to Mel šťastnou.

Mel se před zapsáním do léčebny věnuje jejich společné dceři Madison, kterou získala do péče. Belafonte je naštvaný, s rozhodnutím soudce ale už nemůže nic udělat. Kdy Mel nastoupí do léčebny se ještě neví.

Mrkněte se, jak bydlí herečka Míša Tomešová

Zdroj: šíp.cz
Sdílej článek:

Doporučené články

Partnerské horoskopy

Přehled partnerských vztahů