Šíp.deník.cz

Harry s Meghan před svatbou NAŠTVALI SLAVNÉ HOSTY! Je z toho nenávist až za hrob

Celým světem, ale především Británií zbožňovaná dívčí skupina Spice Girls, jejíž sláva z devastých let stále trvá, ačkoliv už pěknou řádku let nevydala nic nového, na královské svatbě nezazpívá - někdo je tam nechce! A je z toho pořádný skandál!

2 / 16
Spice Girls v roce 1996. Tehdy jim hudební svět ležel u nohou.

Možná jste slyšeli zvěsti o tom, že se legendární Spice Girls objeví v kompletní sestavě a zazpívají své největší hity jako Wannabe a Spice Up Your Life.

 Pokud by Spice Girls uspořádaly výroční koncert, spekuluje se, že by na něm Victoria stejně chyběla.Zdroj: Profimedia.cz

Řeči o soukromém koncertu pro svatebčany odstartovala jedna z nejaktivnějších a nejodhalenějších členek rozpadlých Spicek, Mel B.

,,Jo, určitě tam jdu! Ani nevím, jestli bych to měla říkat,“ přiznala nadšená Mel B v americké talk show The Real.

 Mel BZdroj: archiv

,,A samozřejmě i zbytek děvčat. Proč jsem tak upřímná? Určitě jsem to neměla říkat, haha,“ dodává zpěvačka, aniž by se podívala do své poštovní schránky.

Možná za to může rozzlobená Královna, Mel B svou pozvánku na svatbu nakonec nedostala! Pravděpodobně to sváděla na poštu, její tři kolegyně však potvrdily, že své pozvánky mají.

Děvčata ze skupiny Spice Girls na jevišti v Londýně. Drobná Victoria Beckham (třetí zleva) si prý schválně vzala boty s extra vysokými podpatky, aby převýšila ostatní.Zdroj: Profimedia.cz

,,Nakonec byly pozvány jen Victoria Beckham, Emma Bunton a Geri Halliwell, takže Spice Girls nemají jak vystupovat,“ vysvětlil zdroj deníku New York Post. 

Taková Victoria i její manžel David se s královskou rodinou kamarádíčkuje už léta. Oba byli v roce 2011 pozvaní na svatbu Kate Middleton a Prince Williama.

 Victoria a David BeckhamZdroj: winto

Geri Halliwell se zase pohybuje v aristokratických kruzích, v roce 2015 se provdala za vedoucího týmu Red Bull ve Formuli 1, Christiana Hornera. Formule v Británii dost letí.

Emma Bunton byla pravděpodobně pozvaná kvůli svému roztomilému obličeji, nebo je dobrá kamarádka s některou z královských osobností. Žádná jiná možnost není.

 Rok 2001. Skupina Spice Girls končí. Mel C (33), Emma Bunton (31), Victoria Beckham (33), Mel B (32), Geri Halliwell (32).Zdroj: Archiv

Na ocet bez pozvánek tak zůstaly Mel B a Mel C, obě zcela šokované, že je britští vladaři na svatbě nechtějí. Co jim asi provedly?

Všech pět Spicek se naposled sešlo v roce 2018, po šesti dlouhých letech v odloučení. Srandu jim v devadesáti procentech vždycky pokazila Ledová královna Victoria.

Takhle by vypadaly nové Spice Girls… Smutný pohled, ne?Zdroj: Profimedia

Victoria neměla s děvčaty nikdy dobrý vztah, prakticky pokaždé odmítla turné, nahrání nového singlu, dokonce i společnou fotku na červeném koberci. Raději zůstavala doma a pózovala svému manželovi a synovi pro nová tetování.

Spice Girls naposled vystoupily na Olympijských hrách v Londýně roku 2012, zazpívaly své nejlepší hity a pokořily rekordy v nejhlasitějším potlesku. Od té doby kolovaly každým rokem zvěsti, že se děvčata vrátí s novou písní. A stále nic.

 Poslední vystoupení kompletních Spice Girls proběhlo na zahájení olympijských her v Londýně 2012.Zdroj: Profimedia

Spice Girls jsou jednou z mála šťastných skupin, které si posluchači pamatují dlouhé roky po jejich zániku, pouští si dokola jejich největší hitovky a neustále sledují každou novinku o kterékoliv člence.

I tento rok se mluvilo o velkém návratu nejslavnější dívčí skupiny. Zvěsti byly o to silnější, když se dvčata po šesti letech sešly u jedné z nich doma. Tahle nepříjemná situace se svatbou ale pořádně zamíchá kartami a pár let si budeme muset počkat, než o nějakém srazu všech pěti členek zase uslyšíme.

Melanie Chisholm, Victoria Beckham, Geri Halliwell, Emma Bunton a Melanie Brown. Spice Girls pod taktovkou Victorie.Zdroj: Profimedia.cz

Připomeňte si jejich nesmrtelný hit Wannabe:

Zdroj: Youtube
Sdílej článek:

Doporučené články

Partnerské horoskopy

Přehled partnerských vztahů