Šíp.deník.cz

Moderátorka Primy šla s kůží na trh! Co předvedla Lenka Špillarová INTIMNÍHO?

4 fotografií 4
Moderátorka se nestydí a jde s kůží na trh.
Moderátorka se nestydí a jde s kůží na trh.
Zdroj: Facebook.cz
Moderátorka se nestydí a jde s kůží na trh. Moderátorka se nestydí a jde s kůží na trh. Moderátorka se nestydí a jde s kůží na trh. Moderátorka se nestydí a jde s kůží na trh.
Sdílej článek:
VIDEO TAJEMSTVÍ KABELEK SLAVNÝCH: Lenka Špillarová

TAJEMSTVÍ KABELEK SLAVNÝCH: Lenka Špillarová

Sličná moderátorka Mini Duelu na Primě Lenka Špillarová moc soukromí neodkrývá. Na někoho může působit jako ledová královna, která si nikoho nepustí k tělu, ale pro Šíp udělala výjimku. Můžete náhlednout, kam jen sexy plavovláska někoho nepustí.

Reportérka TopStaru pracuje na Primě už několik let, ale teď se dostala do hledáčku lidí, protože začala dělat vtipné rozhovory s celebritami v pořadu před zprávami. Vždy se zatím držela stranou, dokonce nikdo ani nevěděl, že měla přítele, protože to dokázala utajit. Teď ale pro Šíp udělala výjimku a pustila si nás k tělu. Teda hlavně do kabelky…

Moderátorka nám v rubrice "Tajemství kabelek slavných" ukázala, co ve své tašce nosí. Ve vtipném videu předvedla, že má smysl pro humor a nebojí se předvést intimnosti ze své soukromé sféry. Mnoho fanoušků se asi bude divit, že ve své přířuční tašce ještě nemá láhev vína. Lenka totiž pochází z Moravy a její rodiče mají vinařství.

Nesmí vám uniknout
Nesmí vám uniknout
Sdílej článek:

Doporučené články

Partnerské horoskopy

Přehled partnerských vztahů