Šíp.deník.cz

Spisovatelka Halina Pawlowská v slzách: Místo lásky nachází v rodině jen POSMĚCH

Vtipná spisovatelka Halina Pawlowská, která je proslulá nejen vytříbeným humorem, ale také korpulentní postavou, se hroutí. I když je zvyklá na cokoliv, na jakýkoliv posměch, který bere s nadhledem a ironií, i tak má citlivou duši. Nečekala, že jí rodina zasadí nůž do zad!

1 / 19
Halina se chytla pera a napsala muzikál.

Halina se chytla pera a napsala muzikál.Zdroj: Šíp PLUS

Korpulentní Halina Pawlowská jídlu nikdy neodolá a je to na ni hodně vidět.

Jídlo prostě miluje.Zdroj: Albatros Media

Moderátorka Halina Pawlowská bere život s hodně velkým nadhledem. Sama si uvědomuje, že si na jednu stranu může za to, že je terčem posměchu, ale na druhou stranu i ona si to občas bere k srdci a má z toho černé myšlenky.

Sice ji práce drží nad vodou, kdy nemusí myslet na to, jak leží lidem v žaludku, ale i tak má v hloubi duše křehkou povahu.

Ze svých problémů se ráda vypisuje, přesně jako teď.Zdroj: Albatros Media

I když má kila navíc a je věčnou dietářkou, už se smířila s faktem, že nikdy nebude žádný hubeňour. Smířilo se s tím i její okolí a nikdo ji nedává najevo, že by na sobě měla zapracovat, protože ta obezita je dost viditelná.

Ale navenek si Halina nechce nic přiznat. Vlastně občas si i sama ze sebe dělá legraci.

Halina Pawlowská si zatím řidičák neudělala.Zdroj: Šíp PLUS

Vždycky takové vtípky na to, jak je tlustá, odrážela levou zadní a ještě se těm posmívajícím lidem smála sama. Jenže i u ní přetekl pohár trpělivosti. Na nevěřícné pohledy si už zvykla, ale aby ji shazovala vlastní rodina? Na to si zvyknout ani nelze.

Kolegové Halinu přijmuli takovou, jaká prostě je. Ty kila navíc už k ní tak nějak patří.

Aby zahnala smutek z lásky, tak o tom napsala další knihu.Zdroj: Albatros Media

Přitom její zeť do ní šije kdykoliv, kdy se mu zamane. Místo toho, aby měl k tchýni pokoru a vážil si jí, že se svou ženou, Halininou dcerou, mohou žít v její vile, tak jí vráží kudlu do zad. Kdo by snesl vtípky pod svou vlastní střechou?

Ještě, že má přatele, kteří ji mají rádi takovou, jaká je.

Křest Halininy už v pořadí 30. knihy byl velkolepý.Zdroj: Albatros Media

Zeť Tomáš Břínek má vytříbený humor, rád si dělá z lidí srandu a vlastně to ho i živí. Dělá vtipné koláže na různé události u nás i ve světě. Přidává k tomu hlavy slavných lidí. A kdo by si myslel, že vlastní tchýni urážet nebude, mýlil by se.

Tomáš nemá hranice, sám to o sobě říká, že je jako sovětský svaz, ten také nemá hranice.

Tomáš Břínek nemá slitování ani se svou tchýní.Zdroj: TMBK

Dokonce už měla bouchnout do stolu a Břínek se měl na čas stáhnout a zapřít jednu koláž, na kterou použil Halinu. Dělá mu dobře, že ho lidé obdivují za jeho odvahu smát se někomu takovému, jako je Halina, která mu dává střechu nad hlavou.

Buď ví, kam může zajít,nebo to prostě zkouší, kam ty hranice může ještě posouvat.

Tomáš Břínek nemá slitování ani se svou tchýní.Zdroj: TMBK

Moderátorka se k celé věci radši nevyjadřuje, ale sám TMBK přiznal, že mu dala najevo, že už to přehání a měl by se radši stáhnout. Od rodiny by chtěla lásku, pokoru a společnost, nikoliv posměšky před celým národem.

Nedávno dal Tomáš na Instagram tento vtípek.

Tomáš Břínek nemá slitování ani se svou tchýní.Zdroj: TMBK

Jenže Tomáš se nebojí ničeho a nikoho. Dokonce si dělal legraci i z nemocného Karla Gotta, který v té době bojoval s rakovinou. I když jsou jeho koláže většinou vtipné, občas by se měl zamyslet, jestli už nepřekračuje morální hranice, které lidem přímo ubližují a pak je velmi bolí.

Snad si to Halina se zetěm vyříkají, aby si určili, co je legrace a co už ne. Přeci jen rodina má lásku dávat, nikoliv srážet sebevědomí.

Halina Pawlowská chce zpět na obrazovku.Zdroj: Šíp

Více zajímavostí ze života slavných uvidíte v tomto videu:

Zdroj: Šíp
Sdílej článek:

Doporučené články

Partnerské horoskopy

Přehled partnerských vztahů