Šíp.deník.cz

Spisovatelka Halina Pawlowská: Z ČEKÁNÍ NA LÁSKU už je naprosto ZOUFALÁ!

Spisovatelka Halina Pawlowská na všechny působí naprosto vyrovnaným dojmem. Ale nedejte na první dobrou. Za tím jejím milým úsměvem se občas skrývá naprosté zoufalství, samota a touha po opětované lásce. Po smrti manžela se cítí sama. Jak to vlastně má sympatická moderátorka momentálně s muži?

1 / 22
Halina se chytla pera a napsala muzikál.

Halina se chytla pera a napsala muzikál.Zdroj: Šíp PLUS

Halina není jen skvělá spisovatelka a bavička. Ale umí to pořádně rozjet i v kuchyni:

Zdroj: Youtube

Jídlo prostě miluje.Zdroj: Albatros Media

Na první pohled byste řekli, že má usměvavá spisovatelka Halina Pawlowská všechno na háku. Ale nenechte se mýlit. I když se snaží brát všechno s nadhledem, humorem sobě vlastním s trochou ironie, tak občas jsou dny, kdy si přijde naprosto sama a tak trochu na dně.

Ze svých problémů se ráda vypisuje, přesně jako teď.Zdroj: Albatros Media

Před lety jí zemřel manžel, opustila ji i milovaná maminka, na kterou byla hodně fixovaná, tak si občas říká, že by ještě nějakou tu lásku v životě snesla. Samozřejmě jí radost dělá dcera s vnoučkem, kteří u ní bydlí ve vile, ale láska k druhému pohlaví je prostě jiná.

Křest Halininy už v pořadí 30. knihy byl velkolepý.Zdroj: Albatros Media

To člověk nepozná, dokud nezůstane sám na všechny strasti i slasti života. Kdy by rád s protějškem sdílel, co se mu přes den událo. A když to zrovna nebylo nic pozitivního, tak by se mu schoulil do náruče a zase se cítil v bezpečí a milován.

Aby zahnala smutek z lásky, tak o tom napsala další knihu.Zdroj: Albatros Media

Jenže manžela už nemá. I když o něm nemluvila a nevodila ho do společnosti, tak všichni věděli, jak k sobě mají blízko a že je to vlastně i její nejlepší přítel. Nezemřela jí jen životní láska, ale i bytost, se kterou byla spjatá. S ním jako by odešel i kousek její duše.

Halina PawlowskáZdroj: Astrosatmedia

Ale Halina nehází flintu do žita. Na lásku stále věří, i když si občas přijde dost zoufalá. „Jasně, že si připadám zoufale. Třeba, když zahlédnu svůj odraz ve výkladní skříni a řeknu si: Kdo je ta paní? Nebo když muž, který se mi už dlouho líbí, a pořád čekám, kdy se rozhoupá, zazvoní večer u mých dveří,“ rozpovídala se spisovatelka.

Halina PawlowskáZdroj: Šíp

„A já mu otevřu v očekávání nádherné, milostné budoucnosti a on mi řekne: Nevadí, že jsem přišel tak pozdě? Víš, já nemám sušičku, a tak jsem si říkal, jestli bych si u tebe nemohl nechat vyprat prádlo,“ dodala Halina s humorem sobě vlastním.

Halina Pawlowská se znovu chystá na vlastní show.Zdroj: Šíp

Ale sympatická moderátorka své trable (nejen v lásce) řeší tak, že se z nich vypíše. Nepropadá depresím, nebrečí doma do polštáře, neproklíná celý svět. Ale všechny své chmury prostě dá na papír a jako by ten problém už pak nebyl.

Halina PawlowskáZdroj: Šíp

Halina excelovala v Banánových rybičkách.Zdroj: Šíp

A že se má z čeho vypisovat. Všechny bavila svými historkami z její vlastní rodiny, když ještě žil její tatínek a maminka, kdy její dcera žila ve squatu, nebo když manžel nechtěl dělat to, co mu manželka poručila. Proto se není čemu divit, že za posledních 24 let napsala úctyhodných 30 knih. Tomu se říká pořádně se z problémů vypsat.

Halina PawlowskáZdroj: Šíp/Tilen Vajt

Halina Pawlowská vypadala jako růže a velmi optimisticky.Zdroj: Šíp/Jindřich Starý

Sdílej článek:

Doporučené články

Partnerské horoskopy

Přehled partnerských vztahů