Šíp.deník.cz

STRMÝ PÁD AŽ NA SAMÉ DNO: Léčba Jiřího Pomeje nezabírá, odchází před očima!

Osud se s hercem Jiřím Pomeje opravdu nemazlil. Když už se pokoušel vyhrabat s obrovských finančních potíží, dostal další ránu - musel překonat rakovinu. Bohužel, ani když ho v poslední chvíli zachránila z této hodně těžké situace operace, jeho situace se moc nezměnila. Přišel totiž rozchod s partnerkou. Od té doby herec znovu chřadne a upadá do depresí. Snažil se zabojovat, ale jeho snaha není úspěšná…

1 / 19

Herec Jiří Pomeje je opravdu životním smolařem. Smůla se mu lepí na paty jako nikomu jinému.

Jiří Pomeje s manželkou AndreouZdroj: Astrosatmedia

Když už se začalo blýskat na lepší časy, herec Jiří Pomeje se vyléčil ze zákeřné rakoviny hrtanu, dostal další ránu. Jeho sexy manželka Andrea už se nemohla dívat na to, jak se její manžel upíjí až na samé dno, proto ho jednoho dne prostě vyhodila.

I když ho doteď miluje, nedokáže se Andrea dívat na to, jak sám sebe ničí.

Andrea se z nepovedeného manželství už oklepala.Zdroj: Profimedia.cz

Když mu zabouchla dveře jejich bytu, sesypal se, utíkal do hospody zapít žal. Vykřikoval na všechny, že chce umřít, že už nemá proč žít. Neuvěřitelně zhubnul, zestárnul, vypadal opravdu špatně. Nakonec jako by vstal z mrtvých a začal se léčit.

Chtěl získat zpět manželku, dceru, prostě rodinu, která by ho držela nad vodou.

Jiří PomejeZdroj: Herminapress.cz

Doktor Jan Cimický mu předepsal účinnou léčbu s prášky a různými terapiemi. Herec chtěl zabojovat kvůli malé dcerce Aničce. Dodržoval vše, co mu psychiatr celebrit řekl. Už to vypadalo, že se z toho všeho opravdu dostane a pomalu se dává dohromady.

Vypadalo to, že vše jde správným směrem a začíná se blýskat na lepší časy.

Jiří PomejeZdroj: Herminapress.cz

Ale vypadá to, že deprese a životní skepse u něj vyhrávají. Opět začal chřadnout. Když se objevil na výročí jednoho casina, nikdo ho nepoznával. Z chlapa jako hora se stal chodící stín, ze kterého jde zoufalost na sto honů.

Jeho pád na samé dno je tak strmý, že už snad ani nejde zastavit. Bez jeho vůle určitě ne.

Jiří je na absolutním dně.Zdroj: Profimedia.cz

Obličej si zakrýval dlouhými prošedivělými vlasy, snažil se usmívat, ale vůbec mu to nešlo. Bylo na něm vidět, že je nervózní a musí se hodně přemáhat. Ale za tu návštěvu pravděpodobně dostal zaplaceno, takže neměl na výběr.

Chtěl alespoň nějaké peníze, aby mohl manželce a dcerce koupit dáre, aby věděly, že na ně myslí.

Když jde se svým manželem, tak se zakrývá.Zdroj: Profimedia.cz

Penězi zrovna neoplývá, a kdyby nebylo jeho mecenáše Pavla Páska, byl by z něj bezdomovec. Ale možná přecenil své síly a chození do společnosti měl odložit, až se opravdu zmátoří. Byl totiž na něj opravdu žalostný pohled.

Jeho nejlepší kamarád Pavel Pásek Jiřího podržel už v hodně situacích. A ani teď to není výjimka.

Pavel Pásek je jediný, kdo mu ještě zbyl.Zdroj: Profimedia.cz

Bylo poznat, že léčba u Cimického přestala zabírat, opět propadá černým myšlenkám. Říkal, že by chtěl konečně v klidu umřít, aby nikomu nebyl na obtíž. Jak až dalece to myslí vážně, je ve hvězdách. Podle jeho manželky se rád utápí v sebelítosti.

Pomůže mu alespoň kamarád, domluví mu, aby se všemu postavil čelem?

Pavel Pásek je jediný, kdo mu ještě zbyl.Zdroj: Profimedia.cz

Ale pokud se opravdu nevzchopí a nebude brát léčbu vážně, může umřít dřív, než předpokládá. To by přeci své dceři neudělal. Ptala by se po tatínkovi, byla by smutná. Už kvůli ní by se měl vzdát alkoholu a konečně si vybojovat ten pravý život, ne jen přežívání.

Snad tento horor bude mít šťastný konec. Hercova rodina i on by si to zasloužili, ale teď už je to jen a jen na něm, jestli už se nikdy nevyhrabe, nebo nejbližší získá zpět…

Jiří PomejeZdroj: Herminapress.cz

Chcete o Jiřím Pomeje vědět víc? Pusťte si toto video:

Zdroj: Šíp
Sdílej článek:

Doporučené články

Partnerské horoskopy

Přehled partnerských vztahů