Šíp.deník.cz

Syn Evy Decastelo: Mami, jsi tlustá!

3 fotografií 3
Syn Michal projevil svůj názor.
Syn Michal projevil svůj názor.
Zdroj: Tilen Vajt
Moderátorka si může dovolit i průsvitné oblečení. Děti bývají upřímné Eva má postavu jako v patnácti
Sdílej článek:

Zatímco některým modelkám stačí ke shození povánočních kil jen několik dnů v lázních, obyčejné smrtelnice se musí hodně ohánět, aby se dostaly zpět do formy. Své o tom ví i moderátorka Eva Decastelo (34).

 

Eva Decastelo nevyrostla do výšky, ale příroda jí nadělila postavičku, za kterou se rozhodně nemusí stydět. I s Evou ale Vánoce trochu zamávaly a jak to tak bývá, tu nejkrutější pravdu se i moderátorka společenského magazínu dozvěděla od svého dítěte.

Právě když se dostávala do formy velmi drsným cvičením, při kterém zkombinovala soukromé lekce od trenéra Davida Kalivody s Bikram jogou a měla pocit, že vypustí duši, odměnil ji její syn sladkým upozorněním.

„Dnes můj syn sledoval, jak mě David trénuje, a když odešel, oznámil mi, že mi to moc hezky jde, že už nebudu tlustá. A to jsou mu tři roky, děsím se, co řekne za rok,"obává se moderátorka. Ještě že mladší dcera Zuzanka zatím nemá tak rozvinuté vnímání.

Každopádně dřina se Evě vyplatila, už teď prý má pryč všechna povánoční kila, takže se možná budeme v nejbližší době moci těšit na další svůdně laděné fotografie, kterými nás moderátorka čas od času překvapí.

Sdílej článek:

Doporučené články

Partnerské horoskopy

Přehled partnerských vztahů