Šíp.deník.cz

Tajemná herečka Eva Josefíková: UTAJENÉ TĚHOTENSTVÍ!

Na začátku kariéry byla herečka Eva Josefíková přirovnávána k Popelce Libušce Šafránkové. Ale nebyl to jen vzhled, který tyto dvě spojoval. Ale obě usměvavé brunetky nerady prozrazují věci ze svého soukromí. Eva teď zatajila radostnou novinku.

1 / 14

Herečka Eva Josefíková je pohledná jako panenka, ale na druhou stranu je dost nenápadná. Ztratila by se v davu. Lidi tipují, že je to ještě středoškolačka, jak vypadá mladě. Žádná sexbomba to není, co by vyčnívala z davu.

Do podvědomí veřejnosti se dostala nejen díky hezké tvářičce, ale také vztahem s Jiřím Mádlem.

Je až nevinnost sama, žádné umělé věci jako nehty, vlasy, řasy u ni nenajdete.

Jiří Mádl s partnerkou Evou Josefíkovou.Zdroj: Herminapress.cz

Na tom si sama zakládá, že to není taková ta bulvární hvězdička, která se o své soukromí dělí jako na běžícím páse. Sociální sítě neplní fotkami v plavkách nebo spodním prádle, nenatáčí vše, co jí přijde pod ruku, nedává moc často o sobě vědět.

Působí na lidi jako introvertka, která miluje své zaměstnání, ale nemá ráda slávu kolem.

Eva Josefíková. Zdroj: Profimedia

Sama virtuální svět nemá ráda, sociální sítě má vlastně především jako pracovní nástroj, o tom, co zrovna jedla, nakupovala, nebo s kým sdílí společné lóže, nikdy neinformovala jako některé kolegyně ze seriálu.

Eva Josefíková jako zamilovaná doktorka.Zdroj: FTV Prima

Doslova je tajemná jako hrad v Karpatech. Když už ale s něčím přijde, tak je to naprostá bomba. Když už nechá nahlédnout do své ulity, tak to stojí za to. Teď Eva přinesla pár fotek, které každého šokovaly.

Hodně hubená herečka se nějak podezřele zakulatila.

Eva Josefíková má svůj styl.Zdroj: Profimedia.cz

A co na nich bylo? Eva s pořádným pupkem. Nevypadalo to, že by se jen hodně najedla, ale bříško se jí krásně rýsovalo jako u těhulek. Že by se snad herečce podařilo utajit, že čeká potomka. Sice chtěla s partnerem vztah posunout dál, ale myslela tím spíš svatbu.

Bříško se na její křehké postavě opravdu dost rýsuje a vyniká.

Krásné Evě by těhotenské bříško slušelo.Zdroj: Instagram

Jak vypadá stále ještě hodně mladě, tak na ní bříško vypadá hodně podivně. Jako by byla těhotná studentka, která zrovna dítě neplánovala a po prvním sexu otěhotněla. Ale určitě by jí to ve skutečnosti jako mamince slušelo…

Krásné Evě by těhotenské bříško slušelo.Zdroj: Instagram

Nakonec vyšlo najevo, že si Eva z lidí jen střílela a měla pupek jen vycpaný. Byla to proprieta z natáčení seriálu Modrý kód, kde krásná brunetka hraje. Chtěla jen vidět, jak bude vypadat, až bude těhotná. Ale na roli maminky se prý ještě necítí.

Jednou, až opravdu bude čekat miminko, bude jí to slušet. Když už si to vyzkoušela při natáčení, mohly by se v ní probudit mateřské pudy.

Eva Josefíková je podobná Popelce.Zdroj: Profimedia.cz

Více zajímavostí ze života celebrit uvidíte v tomto videu:

unavailable_media_fill Omlouváme se, video již není dostupné.
Sdílej článek:

Doporučené články

Partnerské horoskopy

Přehled partnerských vztahů