Šíp.deník.cz

TAJEMSTVÍ babky znásilňovačky z Kameňáku: Kropáčková byla 30 let BEZ CHLAPA!

Kdo by si nepamatoval babku Kropáčkovou, která byla v Kameňáku tak náruživá, že se rozhodla znásilňovat pomocí "modrého pramene" nic netušící mladíky. Jenže v soukromí to měla herečka Anna Vejdovová úplně jinak. Před smrtí přiznala, že už vlastně ani neví, jaké je být milována a užívat si vztah se vším všudy. Než odešla na věčnost, byla 30 let naprosto sama!

1 / 22
Takhle si babku Kropáčkovou každý pamatuje.

Takhle si babku Kropáčkovou každý pamatuje.Zdroj: Facebook.com

Byla to veselá kopa.Zdroj: Profimedia.cz

Role báby Kropáčkové se stala naprosto nezapomenutelnou. Přitom Anna Vejvodová nebyla žádná profesionální herečka. K roli nenasytné ženské v letech se dostala naprostou náhodou, až do své smrti tomu nemohla věřit.

Muže měla velmi ráda.Zdroj: Profimedia.cz

Muže měla velmi ráda.Zdroj: Profimedia.cz

„Šla jsem nakupovat a naproti mně pan Troška. Hned jsem po něm chtěla autogram. Podepsal se mi, i když zrovna chvátal na metro. Ještě mi stačil říct, že takovou babču hledá do filmu. Vzal si číslo, že se prý ozve,“ prozradila před lety sympatická Anna.

Bohužel už není mezi námi.Zdroj: Profimedia.cz

Mladíci se Anně velmi líbili.Zdroj: Profimedia.cz

„Mávla jsem rukou a říkala si, to víš, že jo, to ti tak budu věřit. Za pár měsíců mi ale opravdu zavolal. Myslela jsem si, že je to jen nějaká legrace,“ dodala. Ale žádná sranda to nebyla. Zdeněk se do Anny naprosto zamiloval a v Kameňáku se opravdu prosadila.

Herečka byla miláčkem Zdeňka Trošky.Zdroj: Profimedia.cz

Byla opravdový živel.Zdroj: Profimedia.cz

Hrála tam hodně chtivou babku, která si sex vynucovala pomocí „modrého pramene“, který pomáhal na potenci, a také pomocí zbraně. Prostě znásilňovala mladíky, kteří z toho pak měli trauma na celý život. Přitom herečka byla v soukromí úplně jiná.

Nebála se ani vibrátorů.Zdroj: Profimedia.cz

Nebála se ani vibrátorů.Zdroj: Profimedia.cz

Ještě před svou smrtí se nebála na sebe prásknout to největší tajemství! „Chlapa jsem neměla třicet let, pannou jsem byla do jednadvaceti a v Kameňáku zmermomocňuju mladé kluky,“ na oko se čertila máma čtyř synů.

Když Annu líbal nějaký mladík, tak byla ve svém živlu.Zdroj: Profimedia.cz

Ve společnosti mužů se cítila velmi dobře.Zdroj: Profimedia.cz

Ta nakonec v osmaosmdesáti odešla na pravdu boží. Ale kdyby mohla, tak by určitě řekla, že si život i bez mužské náruče a milostného života užila naplno. Na stará kolena se dočkala i slávy, která se jí tolik zalíbila. Mohla se totiž pak lísat i k mladíkům, kteří se jí líbili.

Oblíbila si jí i Helena Vondráčková.Zdroj: Profimedia.cz

Herečka byla opravdu živel.Zdroj: Facebook.com

V Kameňáku byla dost náruživá.Zdroj: Facebook.com

Sdílej článek:

Doporučené články

Partnerské horoskopy

Přehled partnerských vztahů