Šíp.deník.cz

TAJEMSTVÍ LOŽNICE Jiřího Lábuse: Proč s ním nikdo NECHCE SPÁT?

Sympatický herec Jiří Lábus je už dlouhé roky sám, takže není zvyklý, že by měl u sebe návštěvy přes noc. Když už s někým musí sdílet jednu ložnici, tak je to pak prý doslova peklo. Nikdo s umělcem totiž nedokáže vydržet!

1 / 20
Herec nechce zůstat nikomu na obtíž.

Herec nechce zůstat nikomu na obtíž.Zdroj: Profimedia.cz

Jiří se proslavil především jako čaroděj Rumburak, ale také jako velký vtipálek.

Jiří Lábus jako Rumburak se často zapotil.Zdroj: Facebook.com

Na první pohled vypadá jako ňouma, ale přitom po něm ženy vždycky letěly. Nikoliv kvůli vzhledu, ale kvůli jeho výřečnosti a vtipu. Dokázal totiž každou ukecat a neměl tak o milenky nouzi. Ale nikdy se nedokázal usadit.

Dával přednost kariéře před soukromým životem.

Kdo by nemiloval pohádku Arabelu.Zdroj: Facebook.com

Asi prostě nenašel tu pravou, se kterou by chtěl sdílet společné lože. Je zvyklý na samotu a na to, že usíná vždycky sám. A jak se říká, tak zvyk je železná košile, a ta se jen těžko mění. Možná kvůli jeho zvyklostem s ním nikdo nedokáže v ložnici vydržet!

Má své zkušenosti s kolegou i Oldřich Kaiser?

Oldřich Kaiser s Jiřím LábusemZdroj: Šíp

Ale není to o tom, že by snad Jiří chrápal, mluvil ze spaní, vrzal zuby, byl náměsíčný, nebo se až neúprosně tulil. Prostě s ním totiž nikdo nikdy neusne kvůli tomu, že se za každou cenu snaží dělat zábavu.

Někdy to možná může být i přes čáru.

Jiří Lábus jako nezapomenutelný Rumburak.Zdroj: Facebook.com

Každého rozesmává místo toho, aby mu dopřál klid na lůžku a šli v klidu spát. Prostě se v něm probudí ten pravý bavič, který nechce jen tak spát a za každou cenu se lidé musí smát. A je jedno, jestli chtějí zrovna spát.

Zábava prostě musí být, i kdyby na chleba nebylo.

Jiří Lábus hraje ministra zemědělství a Pavel Zedníček myslivce.Zdroj: Šíp/Jaroslav Švanda

Sám na vlastní kůži se o tom přesvědčil třeba herec Martin Dejdar. Ten se svým kolegou už párkrát ložnici sdílel, nebo pokoj hned vedle něj, a dodnes na to nemůže zapomenout. Místo poklidného podřimování začal Jiří sténat jako při sexuálních hrátkách!

Málokterých komiků je vtipných i v soukromí, ale Jiří mezi ně rozhodně nepatří.

Jiří Lábus (vlevo) a Oldřich Kaiser prozradili v kině MAT, jak bude původně rozhlasová Tlučhořovic rodinka vypadat na Stream TV.Zdroj: Šíp/Mária Rušinová

„My jsme šli spát kolem půlnoci, Jiří s Jardou si šli taky lehnout, Jiříček usnul dřív. Tak to začalo,“ rozpovídal se Martin o historce z roku 1994, která se stala při jednom zájezdu. Dodnes na ni s kamarádem Jardou nemůžou zapomenout.

Je to vtipálek každým coulem.

Jako kolegyni Rumburaka si ji pamatuje každé malé dítě.Zdroj: Archiv ČT

„Tu noc se z pokoje, kde všichni věděli, že spí Lábus s nějakým člověkem, neslo: „Ááááách, úúúúú, áááá!“ Do toho se Jarda vyděsil a všichni slyšeli šeptat jeho prosby: „Jirkoooo, nech toho!“ Můžu vám říct, že ráno u snídaně byly pohledy kolegů dost významné,“ smál se Martin na Lábusovo konto.

Každý se nakonec tomu vtípku zasmál.

Jiří LábusZdroj: Šíp

Od té doby už s ním v pokoji nikdo nechce spát, ani spát ve vedlejším pokoji. Proto Jiří vždycky dostane jednolůžkovou cimru na konci hotelu, aby svými legráckami už nikoho nebudil. Nebo náhodou nepohoršoval.

Kvůli svým srandičkám teď musí být v izolaci.

Jiří Lábus jako Rumburak se často zapotil.Zdroj: Facebook.com

Ale fórků se za žádnou cenu nechce vzdát.

Neviděli jste ho někde také? Jiří Lábus je v podprsence nepřekonatelný.Zdroj: Koláž Šíp/Profimedia

Další drby ze života celebrit se dozvíte v tomto videu:

Sdílej článek:

Doporučené články

Partnerské horoskopy

Přehled partnerských vztahů