Šíp.deník.cz

TAJEMSTVÍ úspěchu rodiny Ledeckých: BENEVOLENTNÍ VÝCHOVA se vyplácí!

Ta rodina snad nemá žádnou vadu. Na co členové klanu Ledeckých sáhnout, tak se jim to hned daří. Přesně jako teď fámožní úspěch dcery zpěváka Janka Ledeckého Ester na zimních olympijských hrách. Všem vyrazila dech prvním místem v obřím slalomu na lyžích. Jak to vlastně dělají, že jim všechno jde tak snadno? Úspěch tkví v jejich rodinných vztazích…

1 / 19
Úspěšný zpěvák má i ohromně úspěšnou dceru Ester.

Úspěšný zpěvák má i ohromně úspěšnou dceru Ester.Zdroj: Profimedia.cz

Dceři Janka Ledeckého se podařila opravdu ohromná věc - získala zlatou medaili v obřím slalomu, kde favoritkou vůbec nebyla.

Ester z Česka udělala opět vítěznou zemi.Zdroj: Instagram

Českem hýbe fenomenální úspěch dcery zpěváka Janka Ledeckého Ester. Mladá sportovkyně byla žhavým želízkem v ohni ve snowboardingu, ale nikdo nečekal, jaký úspěch bude mít i v lyžování. To měla jen jako takovou „doplňkovou“ disciplínu.

Ale její táta ji i tak věřil, protože jeho dcera v každém závodě startovala, aby se porvala o první místo.

Rádi spolu tráví čas.Zdroj: Profimedia.cz

Jenže všem vytřela zrak a v obřím slalomu získala první zlatou medaili pro Českou republiku. I když v minulosti válela na snowboardu, tak v lyžařské disciplíně nikdo nepředpokládal, že bude tak úspěšná. Celý svět na to kouká s otevřenou pusou.

Ale její táta není tak překvapený. Ví, že pro její úspěch udělal maximum a Ester tu šanci čapla za vlasy.

Na svou dceru nedá dopustit.Zdroj: Profimedia.cz

Ester je světový objev a každý se ptá: „Kde se vzala tato multi talentovaná sportovkyně?“ Její táta Janek se dme naprostou pýchou, i s manželkou jsou své dceři v Koreji tou největší oporou. Na velkých závodech ji vždycky doprovází celá rodina.

Ester má to štěstí, že má v rodičích naprostou oporu, ať se děje, co se děje.

Mají spolu velmi blízký vztah.Zdroj: Profimedia.cz

V čem je tedy to největší úspěch mladé a zlaté Ester? Právě v její rodině! Nikdo ji nikdy do ničeho nenutil, rodiče ji podporovali ve všem, co chtěla dělat. Proto vlastně zůstala i u více druhů sportů, protože měla tu obrovskou podporu.

Její táta by se rozkrájel jen, aby jeho dceři a synovi Jonášovi nic nechybělo.

Janek je stále elegantní muž ve skvělé kondici.Zdroj: Profimedia

Rodiče ji vedli ke zdravému sebevědomí, vždycky tu pro ni byli. Její máma se vzdala kariéry právničky, aby se mohla starat o své dvě děti a v jejich rozletu. Možná právě ta starost a mateřská láska je dovedla tam, kde jsou.

Syn Jonáš je také úspěšný ve svém oboru - kreslí komiksi a v hudbě také sbírá jeden úspěch za druhým.

Jonáš si vydělává skvělé peníze uměním. Maluje i obrazy. Zdroj: Profimedia

I táta Ester a nadějného muzikanta Jonáše pro své děti dýchal. Chtěl, aby si šli za svým cílem, peníze na to měli, tak se nemuseli strachovat, že by neměli na základní vybavení na sport či na muziku. Nikdy nestrádali, protože Janek dokázal domů přinést hodně peněz.

Na syna Jonáše je také bezesporu pyšný. Jde v jeho šlépějích a prosazuje se v muzice.

Janek Ledecký se synem JonášemZdroj: Šíp

A také ta svoboda, kterou svým dětem Janek s manželkou dávali, možná dětem dodali takové sebevědomí, že ve svých oborech jsou jedničky. Nikdy po nich rodiče nevyžadovali, aby je nazývali máma a táta, Ester svého tátu nazývá Jankem.

Hudebníkovi to nevadí, že doma mají takovou povolenou morálku, na pojmenování "táta" si nepotrpí.

Janek Ledecký a vodní hrátky.Zdroj: Facebook

Někomu to může připadat postavené na hlavu, ale jak vidíte, tak tato benevolentní výchova přináší své ovoce a nejen Ledecký může být na Ester pyšný. Ale celý svět zírá na ohromný talent této mladé sportovkyně. Ta ještě všem vytře zrak. Takže se Jankovi vyplatilo vsadit na kartu důvěry a teď může sklízet ovoce.

Teď si jen může říct, že to, jak věřil ve své děti, se mu teď vrací. Nestačí zírat, kolik talentu je v jeho dceři.

Zdroj: Profimedia

Více drbů se dozvíte v tomto videu:

Zdroj: šíp

Sdílej článek:

Doporučené články

Partnerské horoskopy

Přehled partnerských vztahů