Šíp.deník.cz

Tají sexy Inna Puhajková rozchod? Víme, jak to má kráska s MILOSTNÝM ŽIVOTEM!

Pohledná moderátorka Inna Puhajková po rozchodu s Jaromírem Jágrem dlouho nemohla najít toho pravého, až skončila v náruči fešného fotbalisty Petra Tlustého. Jenže s ním sexy brunetka nikam nechodí, nikde ho neukazuje, proto spousty lidí začalo spekulovat, jestli už náhodou není zase sama. A Šíp vypátral, jak to vlastně krásná Inna s muži má.

1 / 20
Inna Puhajková je krásná vždy a všude

Sexy Inna Puhajková plní sociální sítě svými vyzývavými fotkami, ale nikde žádný muž.

Inna má dokonalou postavu.Zdroj: Klinika krásy Anděl

Sexy brunetka Inna Puhajková neměla v lásce nikdy moc štěstí. Ale na kluky nezanevřela, věřila, že i po rozchodu s božským Jaromírem Jágrem najde někoho, kdo jí bude zase milovat. Doufala, že najde spřízněnou duši, se kterou bude chtít strávit celý život.

Jenže najít někoho po Jágrovi, to dá opravdovou fušku, aby mu sahal aspoň po kotníky.

O svůj vzhled dbá, jak se jen dá.Zdroj: Klinika krásy Anděl

Nakonec se poznala s fešáckým fotbalistou Petrem Tlustým. Málokdo jejich vztahu věřil, málo lidí jim dávalo šanci, že spolu vydrží déle než pár měsíců. Všem ale vyrazili dech, protože jsou spolu i po třech letech, co jejich románek vyšel najevo.

Rádi spolu jezdí na dovolené, výlety, nebo jen tak chodí po krásách Prahy.

Je na ní krásný pohled ze všech stran.Zdroj: Klinika krásy Anděl

Hodně lidí Petra srovnávalo s Jardou, posmívali se, že ligový fotbalista nemá na hokejového boha, nemůže se mu rovnat, nevěděli, co na něm vlastně Inna vidí, protože luxus jí zrovna nabídnout nemohl. Ale prostě ho měla ráda a miluje dodnes.

Inna ale nepotřebuje, aby se o ní někdo staral, protože sama si na své potřeby vydělá sama. 

Aby se fotbalistovi líbila, musí na sebe makat.Zdroj: Klinika krásy Anděl

I když jejich lásku nevystavuje na veřejných akcích, na sociálních sítích nebo se s ním nepusinkuje před davy lidí, neznamená to, že by jejich život nebyl. Že by jejich láska neexistovala a neměli k sobě blízko. Prostě vzniklo spousty spekulací, jestli jsou ti dva vůbec spolu.

Inna kamkoliv jde, tak přijde sama nebo s kamarády. Jako by se po fotbalistovi slehla zem.

Dva měsíce randil s Innou.Zdroj: Profimedia.cz

Moderátorka prostě nechce každému dokazovat na Instagramu, jak moc je zamilovaná, jak moc si Petra váží, jakou s ním plánuje budoucnost. Od toho jsou tu jiné „celebrity“, který musí celé své soukromí každému ukazovat, jak se mají dobře.

To Inna ráda předvede, kam si jezdí na dovolené a jak vypadá i bez plavek, ale nějaké žhavé líbačky byste jen těžko našli.

Inna takhle sexy snad ještě nebyla. Zdroj: facebook

Jak to teda ale je mezi Innou a profesionálním sportovcem? Jestli jste si už na sličnou brunetku brousili zuby, musíme vás zklamat. S Tlustým se nerozešla, stále tvoří nerozlučný pár, který sice za sebou musí dojíždět, ale pak si vše vynahrazují na společných dovolených.

Petr Tlustý musí kvůli klubu pobývat v Jihlavě, nemůže se za Innou přestěhovat do Prahy. Ale aspoň se prý na sebe pak těší.

Petr TlustýZdroj: fcvysocina.cz

Kam zamilované hrdličky pojedou teď? „Konkrétní plán ještě nemáme, ale společně si vždy děláme volno hned po konci fotbalové sezóny. Naposledy jsme navštívili Malajsii a Thajsko, kde se nám líbilo, takže se možná vydáme objevit i okolní země.“

Sympatická moderátorka už se nemůže dočkat, až bude mít Petra jen pro sebe.

Na golfu v Karlových Varech. Zdroj: Tilen Vajt

Jelikož se s partnerem nevídá tak často, jak by chtěla, dává si větší pozor, na to jak vypadá, protože ten rozdíl by pak sportovec poznal? „Musím říct, že sem dost disciplinovaná, takže dodržuji zdravý životní styl a hodně sportuji už od malička. Přes zimu jsem to trochu zanedbávala, protože to se člověku nic nechce, takže jsem zahájila přísnější režim,“ dodala krásná Inna.

Při pohledu na její tělo se tají dech. Nechce se ani věřit, že na sebe musí být tak přísná.

Inna bývá ozdobou každého večírku. Zdroj: Tilen Vajt

Přestože Inna na své postavě maká, přítel na ni prý žádné nároky neklade. „Tahle motivace jde čistě z mé hlavy, Petr mi žádné centimetry opravdu nehlídá,“ ř se smíchem. Svatbu sice neplánují, ani děti nejsou na pořadu dne, ale milují se stejně jako na začátku. Jen to prostě nemusí nikomu dokazovat.

Ale úsměvy, které Inna "hazí" na každou stranu, mluví za sebe - je šťastná a zamilovaná.

Inna PuhajkováZdroj: archiv

Více pikantností se dozvíte v tomto videu:

Zdroj: šíp
Sdílej článek:

Doporučené články

Partnerské horoskopy

Přehled partnerských vztahů