Šíp.deník.cz

TAJNÁ SVATBA Leoše Mareše a Moniky Koblížkové: ZNÁME DETAILY JEJICH VELKÉHO DNE!

A je to tady! Jak už Šíp v minulosti psal, nejznámější moderátor do toho bude chtít praštit tajně a bez velkého luxusu. Jak jsme psali, tak se také stalo. Leoš už není rozvedený muž, ale ženáč. Svůj život spojil se sexy módní redaktorkou Monikou Koblížkovou. A a jak jejich velký den vlastně vypadal?

1 / 19
Monika dostala prsten za půl milionu korun.

Leoš Mareš je šťastný muž, našel svou spřízněnou duši.

Leoš umí lidi rozhecovat.Zdroj: Profimedia.cz

Tohle čekal vážně málokdo. Většina blízkých párů i jejich fanoušci si mysleli, že si Leoš Mareš s Monikou Koblížkovou řeknou sladké „ano“ před tisíci lidmi s ohromnou show, nejlépe v pozadí s nějakou dost slavnou kapelou.

Ale Monika Koblížková asi zavelela, že by si ráda ten velký den užila v tichosti.

Monika Koblížková je pohledná žena. Zdroj: Profimedia

Kdo ale čekal ohromné divadlo, tak teď musí být opravdu zklamaný. Nejenže Leoš celý velký den utajil, ale ještě k tomu na něj skoro nikoho nepozval. Mezi hosty byli jen rodiče novomanželů a svědci!

Kdo by to byl řekl, že tak slavný pár se bude chtít vzít jen před rodiči a před Bohem.

Co se mezi Monikou a Andreou stalo?Zdroj: Profimedia.cz

A kde se tedy zamilovaní snoubenci vzali? Nakonec zvítězilo město Litomyšl namísto nějaké luxusní rezidence někde u moře, protože se předpokládalo, že se Leoš bude chtít plácnout přes kapsu a ukázat, že na to má.

Ale teď předvedli i druhou tvář - že nepotřebují pozornost, aby si něco tak výjimečného užili.

Je sexy více než dříve.Zdroj: Profimedia.cz

Jenže sympatický moderátor všechny překvapil. Možná dospěl a uvědomil si, že láska je něco tak křehkého a vzácného, že se musí s velkou opatrností opatrovat, nikoliv ji všude vystavovat na odiv. Možná proto se rozhodl pro tajný sňatek.

Od teď je z Moniky Koblížkové paní Marešová.

Podmanila si Karlovy Vary.Zdroj: Profimedia.cz

Ženu svého srdce si bral v kostele, aby dal váhu tomu, že to s Monikou Koblížkovou opravdu myslí vážně a je jeho jediná. Chtěl by s ní zestárnout, proto také chtěl říct své ano před váženým farářem Zbigniewem Czendlikem, který oddával třeba už i Lucii Bílou.

Monika dosáhla toho, o čem Leošovy partnerky v minulosti mohly jen snít.

Byla ve svém živlu.Zdroj: Profimedia.cz

„Bylo to zcela utajené. Na obřadu byl litomyšlský starosta Radomil Kašpar a také lanškrounský farář Zbigniew Czendlik,“ sdělil Blesku dobře informovaný zdroj z Litomyšle. Sám starosta slavnou a hodně tajnou veselku nakonec potvrdil.

Leoš i přes roky v showbyznysu dokáže opravdu velmi mile překvapit.

Moderátor si celou akci nesmírně užíval.Zdroj: Profimedia.cz

"Já jsem je sezdával. Bylo to nesmírně citově příjemné, oba dva byli moc zamilovaní, a přestože v tom kostele byla zima nám všem, tak z nich sálala láska,“ řekl starosta Litomyšle nadšeně, že si známý pár vybral zrovna jejich město pro zpečetění jejich dvouletého vztahu.

Zatímco pro Leoše to nebyla žádná novinka říct si sladké „ano“, tak pro Moniku, byť už byla zasnoubená, to byla premiéra. A jak se zdá, vše zvládla s přehledem i díky tomu, že mohla být jen se svou láskou a rodiči.

Novomanželé se zatím vzpamatovávají z kroku, který v tichosti učinili.

Leoš Mareš a Monika Koblížková.Zdroj: Profimedia.cz

Novomanželé ihned po obřadu místo velkého mejdanu odletěli do Dubaje, aby si mohli užívat první okamžiky v institutu manželství. Snad na jejich vztahu ten kroužek na prstě nic nezmění a nebude následovat bouřlivý rozchod. Zatím to ale vypadá, že se opravdu našly dvě spřízněné duše.

Snad to pro oba bude poslední sňatek a manželství je nakonec nerozdělí.

Monika stihla ukázat opravdu hodně ze svého já…Zdroj: Profimedia

Co o tomto krásném páru řekl Pavel Novotný? Podívejte se na toto video:

Zdroj: šíp

Sdílej článek:

Doporučené články

Partnerské horoskopy

Přehled partnerských vztahů