Šíp.deník.cz

Tajnůstkářka Diana Kobzanová: UTAJENÁ SVATBA s bohatým hokejistou PŘED PORODEM?

Modelka Diana Kobzanová by mohla dostat cenu za tajnosti. Už druhé těhotenství se jí podařilo utajit skoro až do porodu. Tají snad i to, že se z ní stane paní Frolíková? Už před druhým těhotenstvím totiž dala Miss hokejistovi Michalu Frolíkovi nůž na krk!

1 / 18
Co se mezi zamilovaným párečkem děje?

Diana Kobzanová s úspěšným hokejistou Michalem Frolíkem žije už nějaký ten pátek za velkou louží.

Vypadá to, že modelka doma poslouchá na slovo.Zdroj: Profimedia.cz

Bývalá Miss si vždycky šla tvrdě za svým. Ať už jde o kariéru modelky, o peníze či o vztah s bohatými a slavnými muži. Čeho ale zatím pořád nedosáhla je svatba. Nebyla provdána za žádného milionáře, i když už to párkrát bylo na spadnutí.

Teď se stane dvojnásobnou maminkou, ale prstýnek na ruce stále nemá.

Modelka ututlala požehnaný stav až skoro do porodu.Zdroj: Instagram

Ale teď se zdá, že konečně natrefila na toho pravého, kterého dostane před oltář. Kvůli pohádkově bohatému hokejistovi Michalu Frolíkovi dokonce přerušila kariéru modelky a moderátorky, sbalila si kufr a odstěhovala se do ledové Kanady.

Michal nezkrotnou Dianu učaroval natolik, že se nebála hodit dosavadní život za hlavu a jít za hlasem svého srdce.

Diana už druhé dítě nechce.Zdroj: Profimedia.cz

Tam je daleko od přátel, od rodiny, od centra dění, které dřív tolik milovala. Vždycky byla ráda středem pozornosti, ale najednou se ocitla v zemi, kde jí nikdo neznal, kvůli zimě nemohla chodit ani ven, neměla tam kamarády.

Dcera Ella jí ale všechno vynahrazuje, je to její parťačka.

Dianina dcera Ella pejsky miluje.Zdroj: Instagram

Ale kvůli lásce se obětovala. Dokonce hokejistovi porodila dceru Ellu, i když dřív říkala, že po dětech vůbec netouží. Ale poslouchala jen srdce, chtěla si Frolíka udržet za každou cenu. Sportovec toužil po tom stát se tatínkem, tak mu to Diana splnila.

Michal svou dceru opravdu zbožňuje a pro svou princezničku by se i rozkrájel.

Jak to mezi partnery dopadne?Zdroj: Instagram

Na dceru byla ale sama, protože byl Michal pořád na tréninzích, na zápasech, cestoval po světě a bývalá pařmenka byla s dítětem zavřená doma. Hodně trpěla, říkala, že už žádné jiné miminko nechce, že si to nedokáže představit.

Chtěla si užívat zase život, když už její holčička začala chodit do školky. 

Po smrti fenky Mii prodává retro tašky pro dobrou věc.Zdroj: Instagram

Ale člověk míní a život mění. Nebo tomu snad sama Diana dopomohla? Před časem se totiž nechala slyšet, že by její partner toužil po druhém dítěti. Ale ona mu dala nůž na krk. Když bude druhé dítě, tak bude i svatba!

Plánuje snad už Diana, jak bude její velký den vypadat?

Se zakladatelkami nadačního fondu Nejen srdcem, pro které vybírá peníze.Zdroj: Instagram

Za chvíli Diana přivede na svět druhou dceru, kterou si Frolík tolik přál, ale co ta vytoužená veselka? Vezmou se snad ještě před porodem holčičky na slunné Floridě, kde bude modelka i rodit, nebo počkají, až se miminko narodí?

Diana je tajemná jako hrad v Karpatech. Kvůli tomu, že čeká druhé dítě, opustila i oblíbený Instagram, aby se neprozradila.

Diana se národu ukázala, jak ji příroda stvořila.Zdroj: Profimedia.cz

Dychtivá Diana svůj slib splnila, tak teď je řada na hokejistovi, aby z modelky udělal svou paní. Je ale jasné, že to zase budou tajit až do poslední chvíle přesně jako těhotenství. Všem, kdo ale modelku znají, vědí, že ona své „plány“ dotahuje do konce. Takže je možné, že už se z ní teď stane paní Frolíková.

Už se nemůže dočkat, až jí holky budou závidět, že to byla zrovna ona, která bohatého hokejistu dostala do chomoutu.

Diana KobzanováZdroj: archiv

Více drbů ze života slavných uvidíte v tomto videu:

Zdroj: šíp
Sdílej článek:

Doporučené články

Partnerské horoskopy

Přehled partnerských vztahů