Šíp.deník.cz

TAK TO UŽ JE MOC! Eva Decastelo je VYHUBLÁ jako nikdy! Proč nejí?

7 fotografií 7
18+
Eva Decastelo
Eva Decastelo
Zdroj: Tilen Vajt
Eva Decastelo je velmi pohublá. Moderátorka měla smutný výraz. Eva v současné době - není to už moc? Mladé zpěvačce Eki bylo těžké se dívat do očí.
Sdílej článek:

Moderátorka Eva Decastelo (35) se vždy pyšnila pěknou ženskou postavou. Teď už je ale jen kost a kůže. 

Eva své tělo vždy ráda ukazovala na sexy fotografiích. Její plné tvary muži obdivovali a ženy záviděly. Na posledním večírku se ale ukázala tak štíhlá, že se o ni přítomní začali bát. Vystouplé lícní a klíční kosti se nedalo přehlédnout, stejně jako Evin smutný výraz. Co se stalo? Přidala se snad Eva k ženám, které kvůli touze po extraštíhlé postavě přestaly jíst?

"Bohužel jsem těsně před křtem kalendáře Stock onemocněla a tím pádem ani neměla chuť k jídlu. Rozhodně se nesnažím vypadat jako vychrtlá modelka. Mám ráda svoji práci a hlavně svou rodinu, takže takové hlouposti bych nedělala," řekla Šípu Eva v narážce na anorexii. 

To mladá zpěvačka Eki Sluková (19) měla co ukázat. Na vystoupení si vzala přiléhavé šaty, které žádného z přítomných mužů nenechaly klidným. 

Nejkrásnější ženou večera ale byla Aňa Geislerová (37), která zvolila nádhernou večerní róbu. "Tento večer jsem za princeznu," libovala si Aňa, kterou potěšila dražba fotografií z kalendáře. Její výtěžek totiž půjde na charitativní účely. Jednu z fotografií vydražil i herec Lukáš Langmajer (33). 

Sdílej článek:

Doporučené články

Partnerské horoskopy

Přehled partnerských vztahů